Guest Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 Dzisiaj wpadło mi takie oto Audi. Wyjątkowo zmęczone życiem, myte na automacie z przespawanymi progami od chyba passata (sic!) no jednym słowem masakra. Proponowałem zaprawki i pracę rozłożoną na 2 dni ale cóż....Zadanie brzmiało "muszę mieć o 15tej i mam 250zł".... Jako to stały klient z myjni gdzie pracuje przystałem a oto co wypociłem dzisiaj. Obiecuje że kolejne zdjęcia będą dopracowane a nie z biodra http://img826.imageshack.us/i/dsc00956bb.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 A może napisz co robiłeś przy aucie i jakie środki użyte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 "muszę mieć o 15tej i mam 250zł" Ja to takim mówię z góry - "do widzenia" a jak się upiera, że musi na gwałt to kasuje podwójnie i robię szybkie AIO. Delikwent i tak jest w siódmym niebie, a ja ledwo patrze... ba cóż... może mieć pretensje tylko do siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 SJake, Jak wspomniałem stały klint a do tego sympatyczny więc.... damianTDCi, Mycie-szampon bliżej nie określony,bardzo mocny Usunięty asfalt i naloty drogowe-terpentyna plus płyn HD 2 przebiegi FC+ Ultrafina EPG dwie warstwy Żólwik oryginal raz Oponki Plak Winyle ice (trzyma się dłużej niż myślałem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SewerynD Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 "muszę mieć o 15tej i mam 250zł" Ja to takim mówię z góry - "do widzenia" a jak się upiera, że musi na gwałt to kasuje podwójnie i robię szybkie AIO. Delikwent i tak jest w siódmym niebie, a ja ledwo patrze... ba cóż... może mieć pretensje tylko do siebie. Skąd ja to znam ... No, ale dla niektórych jak lakier się świeci (nie ważne ile ma rys, swirli itd) " to jest w siódmym niebie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts