Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Dzisiaj wpadło mi takie oto Audi. Wyjątkowo zmęczone życiem, myte na automacie z przespawanymi progami od chyba passata (sic!) no jednym słowem masakra. Proponowałem zaprawki i pracę rozłożoną na 2 dni ale cóż....Zadanie brzmiało "muszę mieć o 15tej i mam 250zł".... Jako to stały klient z myjni gdzie pracuje przystałem a oto co wypociłem dzisiaj. Obiecuje że kolejne zdjęcia będą dopracowane a nie z biodra http://img826.imageshack.us/i/dsc00956bb.jpg/
damian Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 A może napisz co robiłeś przy aucie i jakie środki użyte?
SJake Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 "muszę mieć o 15tej i mam 250zł" Ja to takim mówię z góry - "do widzenia" a jak się upiera, że musi na gwałt to kasuje podwójnie i robię szybkie AIO. Delikwent i tak jest w siódmym niebie, a ja ledwo patrze... ba cóż... może mieć pretensje tylko do siebie.
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 SJake, Jak wspomniałem stały klint a do tego sympatyczny więc.... damianTDCi, Mycie-szampon bliżej nie określony,bardzo mocny Usunięty asfalt i naloty drogowe-terpentyna plus płyn HD 2 przebiegi FC+ Ultrafina EPG dwie warstwy Żólwik oryginal raz Oponki Plak Winyle ice (trzyma się dłużej niż myślałem)
SewerynD Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 "muszę mieć o 15tej i mam 250zł" Ja to takim mówię z góry - "do widzenia" a jak się upiera, że musi na gwałt to kasuje podwójnie i robię szybkie AIO. Delikwent i tak jest w siódmym niebie, a ja ledwo patrze... ba cóż... może mieć pretensje tylko do siebie. Skąd ja to znam ... No, ale dla niektórych jak lakier się świeci (nie ważne ile ma rys, swirli itd) " to jest w siódmym niebie"
Rekomendowane odpowiedzi