emes Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autko oczywiście fajne, ale szkoda że felgi nie są z epoki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq631 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Rejestracja też jest dobra jakby pod zamówienie szła Zamiast CM powinno byc CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Efekt mistrzowskiej ręki. Z niecierpliwością czekam na następne prace przy tym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 praca i auto rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KinceK Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Prace się kończą, także pewnie relacja też, mam nadzieję, że Piotr zadba odpowiednio o auto, został już poinstruowany i wybierzemy mu jakiś zestaw kosmetyków. A to foty z malowania mieszek i boczek przed operacją, później malowanie renoskórem na boczek w newralgicznych miejscach poszły 4 warstwy w odstępach 24h, ale cały boczek był malowany dla jednolitości koloru - bardzo mało się różni. Skóry natarte mleczkiem BMW, trochę tego było, bo tam jest wszystko w skórze, łącznie z deską i wszelkiego rodzaju obiciami, plastiku jest na prawdę bardzo niewiele. Skóry są błyszczące, bo świeżo po mleczku, ale jak wciągnie to zrobią się bardziej matowe. Muszę jeszcze czarny spray kupić, bo nie mogę na ten biały uchwyt patrzeć. Dzięki za miłe komentarze [ Dodano: 28 Kwiecień 2011, 18:37 ] Kilka ostatnich zdjęć przed oddaniem, niestety części nie przyszły na czas mimo tego, że zamówiłem je 2 tygodnie temu i ich nie zamontowałem, może jutro, ale coś tak czuję, że będę je wysyłał. W każdym razie jutro właściciel odbiera auto i przy okazji dobrze to opijemy by koła się nie rozeschły : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi