kuba Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Miło mi przedstawić parę fotek z czyszczenia wnętrza 407sw. Samochód użytkowany przez prezesa jednej z podbydgoskich firm. Nie był sprzątany przez 2 lata. Do czyszczenia użyłem produktów z gamy smartwax. Czas pracy: 3dni po około 4-5godzin. Bagażnik Fotel kierowcy Wykładzina Tylna kanapa Komora silnika
kanar Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 wykladzinki prales, czy robiles recznie? fajne zdjecia z porownaniem przed i po
kuba Posted September 26, 2009 Author Report Posted September 26, 2009 wykladzinki prales, czy robiles recznie? Ręcznie, smartcarpet + parę mikrofibr.
kanar Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 no tak myslalem, jak na recznie jest ok, skora za to bardzo mi sie podoba
marian Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 no ładnie. Prezes to powinien raz na miesiąc zabieg czyszczący zrobić...
Thomas Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 jak na ręczną prace całkiem nieźle .. komora silnika też ręcznie ?? bo tam jeszcze dużo by się przydało zrobić
fernando Posted September 26, 2009 Report Posted September 26, 2009 Jak napisał Thomas - wszystko ładnie, ale z komorą silnika mógłbyś się jeszcze pobawić, chociaż i tak ma to znikomy wpływ na prezencję auta...
kuba Posted September 26, 2009 Author Report Posted September 26, 2009 Wiem wiem w komorze tylko przeleciałem plastiki gelem. Reszta nie ruszona nawet. Komora to był tylko dodatek Mam nadzieje że teraz samochód będzie regularnie czyszczony. Wtedy rezultaty z każdym czyszczeniem mogą być jeszcze lepsze.
Recommended Posts