spons Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Piotrek, Ty to jednak swir jestes Po ostatnim cytacie zapodanym przez Tomka myslalem, ze odpusciles troche, a tu prosze, jednak ni chu chu Wyszlo bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chisel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Piotrek, Ty to jednak swir jestes I kto to mówi thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 jeszcze jak chisel jeździł cordobą uważałem ją za wzór do naśladowania nie tylko pod względem wyglądu ale i utrzymania teraz jest cupra i znowu mam jakis tam wzór za tydzień walka z cuprą tyle że biała trzeba też będzie maznąć tarcze tyle że u mnie felgi w standardowym cuprowskim kolorze więc może na czarno pomaluję tarcze chisel piękna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chisel Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 jeszcze jak chisel jeździł cordobą uważałem ją za wzór do naśladowania nie tylko pod względem wyglądu ale i utrzymania teraz jest cupra i znowu mam jakis tam wzór za tydzień walka z cuprą tyle że biała trzeba też będzie maznąć tarcze tyle że u mnie felgi w standardowym cuprowskim kolorze więc może na czarno pomaluję tarcze chisel piękna robota Thx! Zastanawiałem się nad czarnym, ale wygrał "factory look". Może następnym razem oddam nowy komplet tarcz, przed założeniem, na malowanie proszkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Nie wiem, jak wam się takie malowane tarcze i zaciski chowają w stanie godnym rzucenia na nie okiem. Moje po jednym sezonie od odnowienia i zapsikania kilkoma warstwami szpreju "piecowego" do 800 stopni wyglądają jak wcześniej - rudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mazder, bo to "szprej", u mnie też był na jeden sezon a nawet krócej bo ojciec dużo jeździ, za to dwuskładnikowy motip ładnie siedzi już 3latka, trochę się przybrudził ale najważniejsze, że nie ma rdzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chisel Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nie wiem, jak wam się takie malowane tarcze i zaciski chowają w stanie godnym rzucenia na nie okiem. Moje po jednym sezonie od odnowienia i zapsikania kilkoma warstwami szpreju "piecowego" do 800 stopni wyglądają jak wcześniej - rudo Zaciski mam malowane fabrycznie i należyta pielęgnacja robi swoje Tarcze prawdopodobnie nie wytrzymają dłużej niż 1 sezonu Taki life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chisel Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Do zimy jeszcze chwila, ale zimówki już przygotowane (no prawie ): Rozmiar 225/40/18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi