Beny.rac Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam, Panowie mam pytanie poszukuję zestawu do skóry w swoim aucie - do tej pory czyściłem ja APC ... (dobrze ze tylko raz bo z tego co czytalem nie byl to dobry pomysl ) oraz preparatem firmy " "moje auto - tapicerka skórzana ... ) efekty było nawet widać ale skóra strasznie sie błyszczała i ślizgała więc pomyślałem że pora na coś lepszego ... Jaki cel chcę osiągnąć: - zabezpieczyć skórę ( powstają już minimalne przetarcia od spodni itp ) więc myślę że preparat musi być w postacie mleczka a nie spray"u - skóra nie ma sie błyszczeć a wyglądać jak nówa ( czyli efekt matowy) - fajnie jakby po pielęgnacji został jakis zapach ... Aby nie było że nie czytałem forum wiec do wyboru mam: COLOURLOCK - ZESTAW DO PIELĘGANCJI SKÓRY cena 98 zl GLIPTONE MEGA ZESTAW GT12, GT11 108 zl RACEGLAZE LEATHER BALM CONDITIONER 250ML + RACEGLAZE ALCANTRA CLEANER 250M ok 138 zl Zestaw Zaino Z9 i Z10 jaka cena tego zestawu i gdzie można ją znaleść??? Macie inne typy jeszcze??? Jaki zestaw polecacie najbardziej do czarnej skóry i aby spełnił moje oczekiania... Cena za zestaw to ok 100-130 zl FoTY :
Jan Wronowski Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 U siebie stosuję zestaw od Gliptone więc polecam z czystym sumieniem Do tego pachnie jak prawdziwa, nowa skóra... Efekt na pewno matowy i nie ma mowy o jakim kolwiek ślizganiu...
maxxis Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Podlacze sie pod temat. Czym najlepiej potraktowac tapicerke ze skory w Mazdzie? Skora zastosowana w tym aucie jest bardzo twarda i szybko sie przeciera. Chcialbym naprawic przetarcia, ktore zaczynaja sie pojawiac i ladnie odswiezyc tapicerke.
vhs Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Tak jak Jan Wronowski powiedział najlepiej Gliptone.
Beny.rac Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy któryś z modów mogłby ten topic przenieś do działu Tapicerka i Skóra bo pewnie tam bedzie więcej odp ... Z góry thx ...
Mazder Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Skoro zależy ci na zapachu, to Gliptone będzie w sam raz. Inaczej poleciłbym Colourlock (bezwonny).
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a co polecicie do 5 letniej czarnej skory dakota ? czy Zymöl Leather Conditioner bedzie ok do tej skory? i do tego Zymöl Leather Cleaner?
Rekomendowane odpowiedzi