ShiningCar Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 No to lecimy z nowościami BLACKFIRE Midnight Sun Paste Wax BLACKFIRE Deep Gloss Spray Sealant BLACKFIRE Gloss Enhancing Polish SONUS Der Wunder Microfiber Polishing Towel Light Green ValetPRO pH Neutral Snow Foam 5L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Informujemy, że istnieje opcja zamówienia tzw. regulowanych "Grit Guardów". Produkt cechuje się tym, że można regulować jego średnicę! Cena? niższa niż GG Czy wyrażacie zainteresowanie takowym produktem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ShiningCar, Adam że ja jeszcze tego nie mam? Jeśli znając moje wymagania stwierdzisz że będę z tego zadowolony i spasuję do dużego Casto jestem chętny na 2 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 minetoo, Piotr, ja tez tego jeszcze nie mam, ale być może produkt będzie dostępny Dzięki za wstępne zainteresowanie - czekamy na opinie p.s. Adam nie Adam, pisz Pan Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 jestem za regulowanym GG, moje wiadra z Casto płaczą z racji iż są puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 ja tez zakupie jak takowe bedziesz mial to wiec kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Carire, się postaramy ogarnąć temat jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobsonn Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ciekawa oferta A cenowo jak wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 czekamy na cene tych regulowanych GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Jeśli chodzi o regulowane GG to będą ładnych złotych parę - tańsze Żeby zainteresować Was nieco marką Blackfire wychodzimy z ofertą promocyjną. Mamy dwa zestawy w takiej cenie BYŁO 615zł JEST 499zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 ShiningCar, Zrujnujecie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 również czekam na cene gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 minetoo, pomagamy utrzymać dobrą formę, opieramy się przy tym na sprawdzonych surowcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Doszedł nowy producent oraz produkty Zapraszam do działu Nowości w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobsonn Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Informujemy, że istnieje opcja zamówienia tzw. regulowanych "Grit Guardów". Produkt cechuje się tym, że można regulować jego średnicę! Cena? niższa niż GG Czy wyrażacie zainteresowanie takowym produktem? Wiadomo już kiedy będzie dostępny i w jakiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wiadomo już kiedy będzie dostępny i w jakiej cenie? Troszkę się czas oczekiwania przedłużył, ale do miesiąca będzie dostępny Na pewno o tym poinformujemy na forum, a co do ceny - będzie niższa niż te, które są teraz na rynku p.s. Coś nietypowego, ale zdaje się fajnego - szczególnie dla tych co o czystość i blask dbają. A co! niech inni widzą i wiedzą a jeśli nie wiedzą to się dowiedzą.... Chciałbyś zobaczyć coś innego na swoim samochodzie ? Piszcie - pomyślimy nad wprowadzeniem do sklepu, póki co......... Naklejki Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Dzisiaj doszedł oczekiwany sealant BLACKFIRE Wet Diamond All Finish Paint Protection http://www.shiningcar.pl/pl/p/BLACKFIRE ... ection/478 Nie zdążyliśmy jeszcze zrobić zdjęć, ale to kwestia kilku godzin, bo to nie jedyna nowość dzisiejszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 zapowiadaja sie ciekawe zakupki tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Małymi kroczkami zbliżamy się do pierwszych urodzin sklepu SHININGCAR Jako przedsmak atrakcji przedstawiamy listę bardzo ciekawych produktów w promocyjnych cenach P R O M O C J E Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam, czemu nie jest dostepny sealant z BlackFire? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 W ofercie sklepu pojawiły się m.in. regulowane separatory zanieczyszczeń SCRATCH SHIELD ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 nareszcie regulowany GG dostepny, zamowienie polecialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 bucky, chyba nawet pod kolor autka Niech się dzielnie spisuje - dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 bucky, chyba nawet pod kolor autka Niech się dzielnie spisuje - dzięki! hehe zgadłeś dlaczego wybrałem ten, a nie inny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 GG już w wiadrze, breloczek przy kluczach od domu, dzięki wielkie za super tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi