bast3k Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Proszę nie oceniać wartości artystycznych zdjęć, ponieważ takowych nie ma. Jestem "wypluty" po 2 nocach walki z samochodem, i po prostu chciałem uwiecznić swoje "dzieło". Oczywiście zawsze może być lepiej, ale i tak uważam, że Griot's dał rade;-) Miałem nałożyć 7 warstw wosku, ale o 3 w nocy postanowiłem poprzestać na jednej warstwie Best of Show Wax by Griot's Garage i jednej warstwie HD Wax by AutoGlym. 1. Winowajca 2. Oklejanie 3. Efekt Sponsor detailingu, czyli Klinika Urody w Wilanowie z zewnątrz
firmek Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Do bani, nie ma dresingu na oponach A tak na serio, miazga
SZyBA Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Byłeś może na Spotkaniu w Car-spa? bast3k? Piękne auto naprawdę rodzinne combi a daje rade:) 476hp?
Marco Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Nieźle ,nieźle ,aczkolwiek chciałbym zobaczyć zdjęcia pod halogenem bo wydaje mi się ze DA nie poradziła sobie ze wszystkim. Ogólnie
bast3k Posted April 1, 2011 Author Report Posted April 1, 2011 SZyBA - bylem z coreczka, od mocy wazniejszy jest moment, przynajmniej jesli chodzi o przyspieszanie Marco - oczywiscie masz racje, ale to raczej wina mojego zmeczenia [wolny czas tylko w nocy] i ogolnie pojetej amatorszczyzny. Zreszta nie sadzilem, ze polerowanie maszyna to ultra ciezka praca. Myslalem, ze rach..ciach...
Marco Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Zreszta nie sadzilem, ze polerowanie maszyna to ultra ciezka praca.Ultra to może nie ale łapy bolą ,zwłaszcza po trzęsawce
spons Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 od mocy wazniejszy jest moment Heh, odwieczny dylemat, czym sie jezdzi, moca czy momentem Ja tam oba wyniki lubie miec mozliwie wysokie
SzaKal Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Świetna robota, auto aż razi spons, Niby się mówi że przyspieszenie to moment a prędość max to moc ...
spons Posted April 1, 2011 Report Posted April 1, 2011 Niby tak, a jak to jest na prawde to cholera wie
SZyBA Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 SZyBA - bylem z coreczka, od mocy wazniejszy jest moment, przynajmniej jesli chodzi o przyspieszanie Eh stałem chyba z 15 min przy tej eklasie:) normalnie tak mi się podobała AMG daje rade napewno. Jak tylko usłyszałem jak bulgocze odrazu wyszedłem na dwór to takie foto jak można jak była brudna ale i tak przyciągała oko
yukon Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 widać, że bast3k robi ładne trasy nie ma to jak mina sąsiada, kiedy 3/4 takiego syfu spływa po samym spłukaniu wodą ps. już się bałem, że tylko my byliśmy brudnym
DJ Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 widac ze troche gania tak uwalic dach to trzeba troche szybciej jechac
MRostek Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Piękna robota Jeśli to te felgi o których mysle to Pokaż jakies zdjecia samych kół
bast3k Posted April 2, 2011 Author Report Posted April 2, 2011 Gents - dzieki za wszystkie mile komentarze, chociaz i tak uwazam, ze jestem lamerem jesli chodzi o detailing. SZyBA - zawstydziles mnie zdjeciami tak uj**** fury MRostek, mysle, ze trudne do zgadniecia nie bedzie ;-) poor quality pics, jeszcze w trakcie rozpakowywania troche lepsze gatunkowo
DJ Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 te slonko z gory jest orginalne? wyciagniete fajnie nikon pokazal klase
bast3k Posted April 2, 2011 Author Report Posted April 2, 2011 DJ - tak, sloneczko oryginalne. Juz takich akcji w PS nie robie he he
hart88 Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 Ogólnie nie przepadam za tym autem,szczególnie poprzednią wersją ,ale ten AMG robi robote.Na fotkach świetnie się prezentuje.Co jak co ale srebrny nigdy tak ładnie wyglądał nie będzie..
SZyBA Posted April 2, 2011 Report Posted April 2, 2011 No co że brudne auto było ale przyciągało oko już wtedy:) tylko nie wiedziałem kto nim przyjechał bo bym zagadał
Recommended Posts