theeye7777 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Witam wszystkich. Mam nadzieję że po dołączeniu do forum moje autko nabierze blasku Pozdrawiam
Poseł Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Witam Mam 16lat i od kilku tygodni interesuje sie detailingiem. Chciałbym nie długo doprowadzić auta moich rodziców do stanu takiego jak by były nowe.
pioters Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Czołem ! rozglądam się i rozglądam. Teraz może już bardziej oficjalnie Pozdrawiam Piotrek
lucas.p Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Forum jest naprawdę potężną kopalnią wiedzy Pozdrawiam Łukasz
Qba2802 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Witam wszystkich użytkowników tego forum Pozdrawiam Kuba
Maxmys Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Witam wszystkich jestem Maciek, Maciek gajwer a oto moja... xD Po śledzeniu forum od dłuższego czasu przyszedł czas na rejestrację. Chciałbym skierować swoją myjnię ręczną (Toruń) w stronę autodetailingu i już mam kilka pytań na które nie ma odpowiedzi =P =] Pozdrowionka
thezoo Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Witam Wszystkich szanujących swoje auta Pozdrawiam. Dawid.
Alvin234 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Witam wszystkich. Myślę że wzbogacę swoją wiedzę na temat detalingu
Przemek_ASZ Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Mam na imię przemek z resztą widać po nicku od jakiegoś czasu zacząłem interesować się bardziej dogłębnym czyszczeniem aut.posiadam seat ibize w kolorze czarnym
benas Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Siemka wszytskim, Mam nadzieję że będzie tu miło i sympatycznie. Pozdrawiam miłośników aut.
Pawlo Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam wszystkich forum czytam juz dosyc dlugo, zdazylem sie zarazic Czas bedzie troche popisac i wyjsc z cienia... pzdr
polavski Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam wszystkich użytkowników i moderatorów! W sprawie produktów Flexipads udzielam wszystkich możliwych i niemożliwych odpowiedzi Zapraszam też do odwiedzin prowadzonego przez nas sklepu www.flexipads.pl. Co do stosowania produktów, ich aplikacji, informacji technicznych służę Wam uniżenie Pozdrawiam
wojtt Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Od zawsze "ponadprzeciętnie" dbałem o samochody - byłem nieświadomym detailerem. Od jakiegoś czasu czytam to forum i jestem zaskoczony ogromem wiedzy tu zawartym. Nie sądziłem ze detailing jest aż tak popularny Jeszcze nie ogarniam wielu spraw ale przeglądając dział "pokaż swój blask" mam nadzieję że kiedyś tam się zaprezentuję.
szaryjurek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam! Troszkę już czytam forum, jak narazie dopiero się uczę podstaw i dziś złożyłem pierwsze zamówienie na środki do auta - mam nadzieję że to będzie level up dbania o samochód, bo tak to normalnie myjnia raz w tygodniu i tyle
PeeJey Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam Wszystkich Kolegów samochody to moja pasja od dzieciństwa, można powiedzieć że o swoje s60 dbam lepiej niż o siebie, bród, rysa czy co gorsze usterka jest nie do zaakceptowania, wjechanie w dziurę boli gorzej niż zadrapanie... Mam szczerą nadzieję że ogrom wiedzy zawartej na forum pozwoli mi rozwinąć moje hobby (a może to już wariactwo ?) pozdrawiam Piotrek
Aresius Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Pozdrawiam, Adam
daniels25 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 witam i pozdrawiam wszystkich! daniel kielce
cebza1983 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Forum czytam już jakiś czas i jestem w szoku. Dopiero teraz wiem co to znaczy "umyć auto"! Pozdrawiam
kshywho Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam serdecznie maniakow zadbanych aut. Mieszkam w Trondheim i zajmuje sie detailingiem oraz handlem produktami do detailingu. nie jestem najbardziej doswiadczonym zawodnikiem w naszym gronie i widze ze wiele sie moge nauczyc na waszym forum. Pozdrawiam.
damian87 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam Wszystkich zapaleńców. I ja chce rozpocząć swoją przygodę z ....
Rekomendowane odpowiedzi