Zetek Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Witam wszystkich z Bydzi, jestem świeżutki w temacie, więc pewnie teraz utonę na tydzień w wyszukiwarce, pozdrawiam
szymon_k Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Cześć, Nazywam się Szymon, jestem z Krakowa, mam 28 lat. Kocham dbać o auto, wręcz jestem przekonany, że ono jest za to wdzięczne. Mam wśród rodziny i znajomych kilku mechaników, lakiernika, ludzi do detailingu (crystaldetail) ale nigdy wcześniej nie miałem specjalnej zajawki na nadmierne pucowanie i wystarczały mi preparaty z półek sklepowych. To zmieniło się wraz z ostatni zakupem motoryzacyjnym Poniżej linki do mojej Volvinki: Moment zakupu: http://s17.postimage.org/hrvdpr7q7/C22301910_1.jpg http://s17.postimage.org/7ye6cy5lr/C22301910_2.jpg Zdjęcie robione komórką świeżo po glince, polerce, woskowaniu, kiepska jakość ale widać ten blask http://s14.postimage.org/u827dx0vl/Obrazek1.jpg Nowe buciki 17" już kupione: czekają na opony, jak finanse pozwolą to może ten rok a jak nie to na wiosnę 2013. http://s7.postimage.org/8t8xudy23/27042012165.jpg
wacek87 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Witam, no i zaczynam dokształcanie się
Wiewiur Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Witam wszystkich użytkowników. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu więc postanowiłem się zarejestrować. Lubię dbać o swoje pojazdy, mam już sporo "zabawek" jednak brakuje mi doświadczenia na zabawy z mechaniczną polerką
G4rcU Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 po długim czasie biernego przeglądania forum czas "wyjść z cienia"
Kamyk Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Czytam forum od jakiegoś czasu ale mam coraz więcej pytań więc czas wziąć sprawy w swoje ręce i zacząć uczestniczyć w życiu forum. Witam i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.
marcello01 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Witam wszystkich użytkowników postanowiłem się zarejestrować na tym jakże przydatnym forum pozdrawiam i życzę miłego dnia
PitBull89 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Witam na forum jestem już jakiś czas ale tylko czytałem i czytałem teraz postanowiłem sam coś napisać
gameoholik Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Witam wszystkich! Ciężko ogarnąć wszystko bo jest bardo dużo postów do przeczytania na dany temat. Mam mały autobus z ciekawym lakierem do zrobienia. Mam nadzieję że w miarę szybko znajdę kosmetyki do auta. Pozdrawiam
Szczepan1508 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Cześć Jestem Dawid i powoli wkrecam sie w ten biznes. i Bardzo mi sie podoba ta strona wszytko czarno na białym
benjibenji Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Cześć. Przeglądałem forum od m-ca i postanowiłem dołączyć do ekipy, z racji tego że zawsze dbałem o auto to to forum trafia w mój gust, niebawem myślę że pokażę moje auto. Na razie trochę zakupów zrobiłem produktów markowych, bo marketowe czas wyrzucić do kosza.
cieszyn Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Witam mam na imie Kamil Mam troszkę zaniedbanego Punciaka 2 czas się zabrać za niego od strony karoserii jak i wnętrza , reszta w innych działach Pozdro
MiC Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Witam nazywam się Michał, forum śledzę od jakiegoś czasu, super kopalnia wiedzy... Poszerzamy w firmie działalność o nową usługę - myjnie, z racji tego iż działamy w ścisłym centrum, myjemy parą... Mamy sporo "budżetowych" środków, jednak teraz przyszedł czas na testy nowych produktów ostatnio przyszła paczka, mam nadzieję, że dobrze wybrałem: przy okazji dziękuję za pomoc Mxnowicki za godziny spędzone na telefonie Teraz czeka mnie/nas praktyka i zobaczymy co to będzie Pewnie w najbliższym czasie, będę zadawał miliony pytań, więc proszę o wyrozumiałość... pozdrawiam wszystkich
knefelson Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 witam wszystkich. ogladam juz ta strone od dluzszego czasu, ale nie wszystkie watpliwosci udalo mi sie rozwiac, w zwiazku z tym potrzeba rejestracji pozdrawiam.
mankowskip Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 witam Panowie i Panie w związaku z nabyciem autka wymagającego dopiszeszczenia zerejstrowałem się na forum autko to Twingo z 95 roku ja jestem ze Śremu pozdrawiam
amenoo Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Witam wszystkich. Cieszę się że trafiłem na to forum
Folart Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Witam, forum zaciekawiło mnie więc mam zamiar zaprosić wszystkich w świat folii karoseryjnych do zmiany koloru lakieru oraz ochrony lakieru specjalnymi foliami transparentnymi. Temat nieco już znany ale rozwijający się i bardzo ciekawy. Mam nadzieję, że będę w stanie odpowiedzieć na Państwa pytania i pomóc w realizacji projektów oklejania samochodów foliami. Wszystko służy kosmetyce i ochronie lakieru:)
Rekomendowane odpowiedzi