Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem tu nowy, więc chciałem się przywitać :) Jeżdżę Volvo S80 w wersji T6. Ma już 12 lat, więc najwyższy czas zadbać o doprowadzenie go do jak najlepszego stanu.

Opublikowano

Witam

Od pewnego czasu obserwuje forum dzisiaj postanowiłem się zarejstrować powoli i bardzo małym kroczkami próbuje wejśc w świat detalingu :-] .

pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Zwią mnie Wojtek, na forum trafiłem za pośrednictwem forum Dacia Klub Polska(jeden z userów polecił tutejsze forum). Na punkcie czystości samochodu zawsze miałem bzika, ale od dłuższego czasu szukałem bardziej zaawansowanych wskazówek niż zwyczajowe mycie szamponem+wosk 2-3x w roku. Póki co poszukam tematy w rodzaju "ABC-adło o auto-detailingu" gdzie by było krok po kroku opisane co i jak zacząć - takie wskazówki dla początkującego;)

Widzę że za bardzo się rozpisałem względam innych w tym wątku więc lece czytać :)

Opublikowano

Witam wszystkich,

Już od dłuższego czasu przeglądam forum i zgłębiam wiedzę o kosmetyce aut. To nieocenione źródło informacji.

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

Witam,

Trafiłem tutaj, by zadbać o swoje auto. Mam nadzieje, ze wyniose z tego forum cenną wiedze na temat kosmetyków do lakieru i nie tylko.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Na to forum trafiłem przypadkowo... Ale to ogromna kopalnia wiedzy dla mnie :)

Już od dłuższego czasu śledzę tematy i poszukuję odpowiedzi...

na pewno będę uczestniczył w życiu forum :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam Wszystkich!

forum przeglądam od dłuższego czasu, jako user zarejestrowany od niedawna. Korzystam z tej kopalni wiedzy na temat pieszczenia i głaskania aut tak często jak tylko się da :)

Opublikowano

To ja również wszystkich witam jako świeży nabytek Forum. Mam nadzieję, że wzajemna pomoc przyczyni się do lepszego wyglądu naszych 4 kółek.

pozdrawiam Serdecznie

Opublikowano

Cześć witam :) Na co dzień jestem użytkownikiem forum vwgolf.pl, od prawie roku zagłębiam się w tajniki modyfikacji auta, posiadam VW Golfa IV i od jakiegoś czasu coraz częściej przewija mi się fraza "car detailing". Na razie jestem laikiem, ale jako, że w mojej opinii jestem detalistą, będę chciał powoli czerpać widzę z tutejszego forum i ją wykorzystywać, na początku chcę się zapoznać z Leksykonem i powoli odświeżyć wnętrze auta, bo uważam, iż jest to o wiele łatwiejsze niż operacje na lakierze, a tym kiedyś też chciałbym się zająć bo atutem mojego auta jest właśnie piękny kolor LW5Z Jazz Blue, jest potencjał, tylko trzeba go wykorzystać, pozdrawiam wszystkich :)