averne Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Witam, Jestem tu nowy, więc chciałem się przywitać Jeżdżę Volvo S80 w wersji T6. Ma już 12 lat, więc najwyższy czas zadbać o doprowadzenie go do jak najlepszego stanu.
Biedrona Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Witam Od pewnego czasu obserwuje forum dzisiaj postanowiłem się zarejstrować powoli i bardzo małym kroczkami próbuje wejśc w świat detalingu . pozdrawiam
kruszyna9227 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Witam wszystkich maniaków tańczących pedzelków
ryba-xx Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Witam wszystkich i kazdego z osobna
benny86 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Witam wszystkich Zwią mnie Wojtek, na forum trafiłem za pośrednictwem forum Dacia Klub Polska(jeden z userów polecił tutejsze forum). Na punkcie czystości samochodu zawsze miałem bzika, ale od dłuższego czasu szukałem bardziej zaawansowanych wskazówek niż zwyczajowe mycie szamponem+wosk 2-3x w roku. Póki co poszukam tematy w rodzaju "ABC-adło o auto-detailingu" gdzie by było krok po kroku opisane co i jak zacząć - takie wskazówki dla początkującego;) Widzę że za bardzo się rozpisałem względam innych w tym wątku więc lece czytać
zmarcinz Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Witam wszystkich, Już od dłuższego czasu przeglądam forum i zgłębiam wiedzę o kosmetyce aut. To nieocenione źródło informacji. Pozdrawiam Marcin
konrad3k Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Witam, Trafiłem tutaj, by zadbać o swoje auto. Mam nadzieje, ze wyniose z tego forum cenną wiedze na temat kosmetyków do lakieru i nie tylko.
piotreek_r Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Witam wszystkich! Na to forum trafiłem przypadkowo... Ale to ogromna kopalnia wiedzy dla mnie Już od dłuższego czasu śledzę tematy i poszukuję odpowiedzi... na pewno będę uczestniczył w życiu forum Pozdrawiam.
poziomski Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Witam Wszystkich! forum przeglądam od dłuższego czasu, jako user zarejestrowany od niedawna. Korzystam z tej kopalni wiedzy na temat pieszczenia i głaskania aut tak często jak tylko się da
Tomaszek Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 To ja również wszystkich witam jako świeży nabytek Forum. Mam nadzieję, że wzajemna pomoc przyczyni się do lepszego wyglądu naszych 4 kółek. pozdrawiam Serdecznie
afej Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Cześć witam Na co dzień jestem użytkownikiem forum vwgolf.pl, od prawie roku zagłębiam się w tajniki modyfikacji auta, posiadam VW Golfa IV i od jakiegoś czasu coraz częściej przewija mi się fraza "car detailing". Na razie jestem laikiem, ale jako, że w mojej opinii jestem detalistą, będę chciał powoli czerpać widzę z tutejszego forum i ją wykorzystywać, na początku chcę się zapoznać z Leksykonem i powoli odświeżyć wnętrze auta, bo uważam, iż jest to o wiele łatwiejsze niż operacje na lakierze, a tym kiedyś też chciałbym się zająć bo atutem mojego auta jest właśnie piękny kolor LW5Z Jazz Blue, jest potencjał, tylko trzeba go wykorzystać, pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi