admdz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witajcie pierwszy raz trafiłem na forum i jestem zachwycony.. miło, że jest miejsce gdzie cała wiedza na temat dbania o lakier jest uporządkowana w jednym miejscu. obiecuję brać czynny udział na forum i sumiennie dbać o swój samochodzik Pozdrawiam serdecznie Adam
need Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Cześć, witam wszystkich, Mam na imię Nikodem, mieszkam w słonecznym Zgierzu. Mam obecnie dwa autka Octavie II w czarnej perle i Twingo TechRun Rouge Cerise. Coś tam zawsze przy autkach grzebałem a teraz zacząłem przykładać się do tego trochę bardziej. Głównie ze względu na małżonkę, dla której kupiliśmy tego malucha, no i postanowiłem zrobić z niego "laleczkę". Zaczęło się: Megs, Colli .... itd Pozdrawiam Nikodem
Ukasz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witam wszystkich. Samochodami interesuje się od dziecka i odkąd tylko kupiłem pierwsze auto zawsze o nie dbałem. Jednak dopiero teraz znalazłem to forum i jestem zachwycony gdyż wreszcie mam skąd czerpać wiedzę w dziale kosmetyki.
PawelM Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witam Was Na forum siedzę od kilku miesięcy, kompletuje właśnie zestaw kosmetyków. Posiadam golfa 4 i mam nadzieje, że dzięki wiedzy zaczerpniętej z forum będzie błyszczał
Rayban Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witam Wszystkich Mam pewne specyficzne pytania i mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedź na moje problemy. Pozdrawiam Łukasz
artEK3 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witam wszystkich Zarejestrowałem się na forum ponieważ chciałbym zacząć przygodę z detailingiem, mam nadzieję że dzięki waszej pomocy trochę się nauczę Pozdrawiam
stanlak Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witam wszystkich na forum myślę,że będę mógł pomóc w sprawach związanych z polerowaniem i regeneracją lakieru.
tk19 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witam wszystkich, jestem Tomek, od dziś nowy uzytkownik forum;) założyłem profil, poniewż lubie dbać o samochcody i chętnie poradzę się osób lepij zorientowanych i z doświadczeniami oraz wymienię swoje;) [ Dodano: 15 Maj 2012, 23:49 ] Przepraszam za literówki, ale to z pośpiechu;)
mikee1 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witam wszystkich, jestem Marcin. Pasją do dbania o wygląd samochodu zapalił mnie mój dobry przyjaciel. Teraz praktycznie, każdą wolną chwilę, poświęcam na robotę przy moim autku(ewentualnie innych samochodach). Robota jak za pewne wiecie, zawsze jest, byle tylko pogoda dopisywała. pozdrawiam serdecznie
Athens Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Witam wszystkich Forumowiczów. Postanowiłem dołączyć do Was i być może niedługo po lekturze co i jak wypieszczę swoje autko
krixen Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Witam wszystkich Przywiało mnie tutaj po trochę wiedzy. Myślę, że od niektórych z Was dużo się nauczę. Pozdrawiam
arturskoczek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Witam serdecznie, Mam na imię Artur, jeżdzę srebrną celicą z 2003 roku. Car detailingiem zajmuję się od niedawna ale, jak większość tutaj, wciągnęło mnie to bez reszty
Kaiser Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Witam Również nazywam się Artur. Całkiem niedawno kupilem pierwsze autko za własne zarobione pieniądze- Mondeo Mk1. Chcę o niego dbać jak najlepiej nie tylko od strony technicznej, ale również wizualnej i dlatego postanowiłem dołączyć do społeczności tego forum
meil12345 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Jestem tutaj nowy i jest to mój pierwszy post, ale mam nadzieję, że nie ostatni Myślę iż pobyt tutaj wkrótce zaowocuje.
Kazanostra Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Witam wszystkich. Zajrzałem na to forum w poszukiwaniu informacji i się nie zawiodłem Pozdrawiam
masbet Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Witam wszystkich! Zamierzam troszkę się u Was dowiedzieć na temat kosmetyki samochodowej. Pozdrawiam
migdal Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 witam serdecznie Wszystkich! od dawna podglądam forum, natomiast dopiero teraz zdecydowalem się napisac! pozdrawiam Migdał
sazian Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i miłośników czystych aut
Rekomendowane odpowiedzi