arekr6 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Witam wszystkich, jako nowy forumowicz obiecuję 1. nie zadawać głupich pytań 2. czytać uważnie faq 3. sumiennie korzystać z opcji szukaj
rybka23 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 witam wszystkich! mam nadzieje ze w koncu bede w 100% zadowolony z wygladu lakieru itp.
damian19851 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Witam wszystkich Czytam forum juz od jakiegos czasu,teoria podszkolona zaczynam praktykowac i zobaczymy co z tego wyjdzie,moze w niedalekiej przyszlosci bedziecie mogli ocenic moja prace w dziale "Pokaz swoj blask" Pozdrawiam
WULKAN Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. To co mnie kręci to super zadbane autka na super felgach dlatego tu jestem
DAMIANe34 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Witam serdecznie wszystkich, liczę na miłe przyjęcie i fachową pomoc w zakresie detailingu. pozdrawiam
Dankan Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Witam wszystkich! Mam nadzieje, że czytając to forum uda mi się dowiedzieć sporo rzeczy na temat poprawy wyglądu mojego autka, bo jak na razie 80% postów to dla mnie czarna magia
DamianGm Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Witojcie Od pewnego czasu zainteresowałem sie detalingiem aut i w ten oto sposób znalazłem się na tym forum . Na co dzień jeżdżę Astrą 1 z 94r która ma dość zmęczony lakier i będę chciał się z tym uporać Mam nadzieję że w niektórych problemach mi pomożecie :DPozdro
stalchem Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Witam, jesteśmy importerem i dystrybutorem znanej chemii m.in. do czyszczenia tapicerek firmy PROCHEM, nasz cel wizyt tutaj będzie się skupiał do udzielania mam nadzieje cennych porad właśnie w przedmiotowej tematyce.
miszasty Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Witam Wszystkich Forumowiczów / miłośników czystych aut. Zawsze lubiłem mieć porządek w aucie i błysk na lakierze ,postanowiłem troszkę dorobić na praniu wnętrz itp. i wiem że to forum mi w tym pomoże !!! Pozdrawiam Wszystkich !!!
(A)rturo Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Witam, Artur z Bełchatowa Na codzien jezdze Evo X .. i co dziwne w wypadku takiego auta tez interesuje mnie detaling
Tymek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Witam wszystkich, ostatnio podczas mycia samochodu postanowiłem spędzić nad tym trochę więcej czasu, potem kupiłem kilka rzeczy do mycia i okazało się, że się wkręciłem - tak trafiłem tutaj.. pzdr
KamilDG Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Cześć wszystkim Forum czytam już pewien czas,ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować i jeszcze bardziej doczytywać i zgłębiać wiedzę Pozdrawiam
kelevra Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Paweł z okolic Wawy. Jestem na etapie otwierania działalności myjni parowej. Jest tu kopalnia info odnośnie chemii itp. W niedalekiej przyszłości będę myślał o detailingu więc forum super. Pozdro.
bony20 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Witam Wszystkich i z Waszą pomocą powoli zaczynam przygodę z kosmetyką aut.
jukojuko Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Witam wszystkich. Forum czytam od ponad 3 lat. interesuje mnie kosmetyka aut , do tego jest tutaj jest możliwość kupna lepszych używanych wosków.
pazuzu Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Witam serdecznie Kamil z Jaworzna. Właściciel czarnego, niestety zaniedbanego passata b5. Ale już niedługo. Mam nadzieję iż dzięki temu forum uda mi się przywrócić mu blask ! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi