Bronek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam wszystkich serdecznie.
speedek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Hej. Witam. A tak naprawdę wszystko przez Pavlika ;-) Wlazłem i chłonę wiedzę jak gąbka, w sumie jak pad napisać powinienem ;-)
DetektywMonk Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam wszystkich zainfekowanych. Forum przeglądam od kilku tygodni, i powoli zacząłem kompletować arsenał potrzebny do korekty własnych 4-rech kółek. Niewątpliwie wiele można się tutaj nauczyć. Do spostowania!
KraWik Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam wszystkich uzytkowników, detallingiem zajmuje sie czysto amatorsko, a forum jest dla mnie jedynie źródłem informacji jak dbać o moje auto:) niemniej jednak pozdrawiam wszyskich detallingowych szaleńców
toczek19900 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich bardzo serdecznie
cyga Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam wszystkich detailerow i amatorów detailingu. Przeglądałem to forum już długo przed rejestracją i bogaty o wiedze wkrótce zamierzam zacząć zabawe na serio .) Pozdrawiam
Szy3ki Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Witam wszystkich Mam na imie Sławek i od 2 tygodni jestem posiadaczem Fiata Stilo Schumacher który w swoim życiu nie widział chyba wosku Dlatego też postanowiłem to zmienić i odpowiednio o niego zadbać Na bierząco bede zdawal relacje co i jak i postaram się rownierz umieszczać zdjęcia ... Pozdrawiam
ecosmartsc Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Witamy na forum Kosmetyka Aut !! Na poczet przedstawienia, jesteśmy osobami z Poznania zarażonymi do granic możliwości detailingiem oraz całym procesem kosmetyki samochodowej !!! Mamy swój punkt detailingu w Poznaniu, natomiast nie jest on szczególnie mocno wypromowany. Staramy się wprowadzać coraz to ciekawsze rozwiązania oraz nowości kosmetyczne Wszystkich zapraszamy na naszą stronę: www.myjnia-smart.pl gdzie można pooglądać fotki z imprez które obsługiwaliśmy. Jakby co jesteśmy na PW. Mikołaj
Julek88 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Zgodnie z regulaminem i dobrym zwyczajem chciałbym powitać wsszystkich forumowiczów.
jarekrk Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Witam, po wielu dniach spędzonych na czytaniu forum, nadszedł czas na rejestrację
adamus94 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Siemanko, po tygodniowym czytaniu nadszedł czas na rejestrację
21adam Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Witam, od jakiegoś czasu przeglądam forum i uczę się jak dbać o lakier. Autko to Honda Accord 2004r. lakier lekko zaniedbany ale mam nadzieję że z pomocą forum coś się uda z tym zrobić. Pozdrawiam Adam
kupczak90 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Witam, już od dawna przeglądam forum, czas się w końcu zabrać za konkrety bardzo liczę na wasza pomoc pozdrawiam
Oxymethylone Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Witam wszystkich serdecznie. Nie mam samochodu i nie będę miał. Prowadzę małą firemkę w Zamościu i coś tam sobie z kolegą dłubiemy. To forum jest od dawna dla mnie kopalnią wiedzy, teraz postanowiłem zacząć brać czynny udział w jego życiu.
daru Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Witam wszystkich zapalonych detalierów!!
lesnik985 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Witam wszystkich, mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę. Pozdrawiam!
djstefan Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Witam wszystkich serdecznie Kojarzę to forum z nielubianego chyba przez was serwisu WYKOP ;D Mam parę pytań, sądzę że rozwiejecie moje wątpliwości i udzielicie fajnych porad. pozdrawiam.
lukas_jg Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Witam wszystkich. Zarejestrowałem się z prostego powodu - chcę samemu "odnowić" swój samochód.
Rekomendowane odpowiedzi