Karol_LLE Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, dzięki forum mam nadzieję coraz bardziej powiększać wiedzę i doświadczenie w szeroko pojętej kosmetyce auta
graczyk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 hej jestem Świeżak i chcę doprowadzić auto do ładu. Mam nadzieję że mi pomożecie
AD/HD1 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 witajcie jestem pocztkujacy, ale juz praktykujacy sporo sie dowiedzialem juz dzieki Waszemu forum milo, ze zostalem jego czescia
dawid92 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam. Detailingiem interesuję się od ponad roku, to forum nauczyło mnie jak poprawnie dbać o samochód. Pozdrawiam
kubik Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam, czytuję forum od dłuższego już czas. Od dziecka interesowałem się samochodami,a nie rozłącznym elementem była i ich pielęgnacja. Z roku na rok coraz odważniej podchodzę,do tematu rozszerzając zakres prac,używanej chemii itp. Na chwilę obecną bardziej skupiam się na kompleksowym czyszczeniu+ew. utrwalenie woskiem,no i oczywiście wewnątrz kompleksik.Za korekty lakieru maszynowe,jeszcze się nie brałem,choć domyślam się,że prędzej czy później i to nastąpi. Dużo jeszcze przede mną,mam nadzieję,że jeszcze dzięki Wam sporo się nauczę,a wiedza pozwoli uniknąć choć części błędów nowicjusza Pozdrawiam
maciekd24 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 siema wszystkim moja pasja sa samochody a takze lubie je czyscic nienawidze brudnych samochodow detailing to jest cos co mozna powiedziec kocham bo efekt przed i po robi wielka robote mam nadzieje ze dowiem sie tutaj cos wiecej jak wiem teraz i jeszcze lepiej bede czyscil auta pozdro
piozar Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Przygodę z autdetalingiem zacząłem we wrześniu zeszłego roku. Zestaw kosmetyków już czeka na kolejny sezon - w ten weekend może będzie oficjalne rozpoczęcie - tzn mycie, glinkowanie, woskowanie itp. Pozdrawiam piozar
bigmaciek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam wszystkich! Przyszedł czas na rozpoczęcie bardziej szczegółowego dbania o samochód! Zapoznaję się z opiniami, uwagami, technikami, rodzajami kosmetyków opisanymi na forum przed przystąpieniem do samodzielnych prac. Pozdrawiam!
HackerMan_1989 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, Jestem tu nowy, nie mam doświadczenia w car detalingu ale mam badzieje, że to forum będzie mi bardzo pomocne.
RadarVR6 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cześć ; ) Po dość długiej lekturze forum, postanowiłem bardziej praktycznie podejść do tematu detailingu. Lubie dbać o samochody i myślę, że etap marketowych kosmetyków powinienem zakończyć. Mam nadzieję, że będę mógł zagladać tu wystarczająco często aby móc rozwijać się w tym temacie. Pozdrawiam Adam
tkt Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam. Zaglądam od dość dawna. Czytam, oglądam wasze prace i zestawy kosmetyków. Cały czas się uczę... Zakupiłem już nawet pierwszą porcję kosmetyków do auta :-)
damians000 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam wszystkich mam nadzieję że sporo stąd wyniosę bo można tu znaleźć sporo przydatnych rzeczy
kalafek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam z Poznania i pozdrawiam
marcinbernard Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, po dłuższym studiowaniu wszego forum mam zamiar zabrać się za przygodę z car detailingiem
jareckipiasta Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cześć wszystkim, mam już za sobą pierwsze małe kroki z detailigiem i widzę że to dopiero początek pozdrawiam
gibki8 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 To i ja się przywitam. Forum odwiedzam już od dawna jednak zarejestrowałem się dopiero teraz Liczę na to że przygoda z detailingiem nie zakończy się szybko
mankog Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam, mam na imie Grzesiek. Forum czytam od około miesiąca. Coraz bardziej się nakręcam żeby samochód myć tak jak należy a nie na szybko polać wodą. Kupiłem drugi samochód już ponad tydzień temu i widzę że jego lakier potrzebuje żeby go odświeżyć, mam nadzieję że porady z forum mi w tym pomogą Pozdrawiam
ytrewq Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam, mam na imię Marcin, forum śledzę od jakiegoś czasu, teraz postanowiłem się zarejestrować. AD zajmuje się jak na razie amatorsko i hobbistycznie Parę ciekawych aut od podstaw już robiłem, być może wpadnie jakaś relacja... pozdrawiam !
robimel Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam jestem poczatkujacy jesli chodzi o kosmetyke aut Mam na imie Robert i jestem z Grudziadza Pozdrawiam wszystkich
Pestar-Karcher Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich na forum. Motoryzacja to moja pasja,wiec ciesze się,że mogę do Was dołączyć i podzielić się swoim doświadczeniem. Pozdrawiam.
kyqu Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Po blisko 30h spędzonych na forum czas powiedzieć wszystkim Dzień dobry!
Matiw91 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam, po wielu godzinach spędzonych na oglądaniu i wkuwaniu na pamięć kroków detailingu z tematów firm detailingowych , postanowiłem założyć konto, zamówić sprzęt i spróbować samemu coś stworzyć Aut w kolejce jest parę: VW Golf 4, Megane Coupe ph 1, Ford Cougar, Daewoo Matiz () - relacje obiecuję w miarę możliwość
matioldi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich serdecznie!
as1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam wszystkich użytkowników Z tej strony Artur z wa-wy z autkiem Golf V. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi