Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;] mam nadzieje że dowiem sie conieco na temat dbania o auto właściwymi środkami i metodami ;]

Opublikowano

Witam również i ja :-] .Dziewiczy zestawik już w drodze,także do dzieła, wiosenne porządki czas zacząć :mrgreen:

Opublikowano

Zarejestrowałem się na forum dawno temu w celu odpowiedzi na kilka moich pytań oraz zdobycie podstawowej wiedzy na temat pielęgnacji lakieru.

Chyba najwyższa pora się przywitać i zacząć uczestniczyć w życiu forum :)

Opublikowano

Pierwszy post po rejestracji, ale lektura tego forum wciągnęła mnie już wcześniej. To niesamowite, jak niewielkie pojęcie miałem o konserwacji samochodu.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam, mam nadzieje ze z wasza pomoca doprowadze moja Audi do stanu salonowego:) A moze nawet lepiej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich szanownych forumowiczów. Jestem tutaj nowy i dopiero zaczynam przygodę z pielęgnację samochodu, jeśli chodzi o profesjonalne kosmetyki ( nie marketowe).

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja również witam wszystkich. Takiego forum szukałem już od dawna. Póki co siedzę godzinami i wertuję wszystkie tematy :-) może kiedyś też będę mógł udzielić jakiejś dobrej rady. Póki co sam jej potrzebuję :)

pozdrawiam

Filip

Opublikowano

Witam wszystkich.

Na forum trafiłem już dobry rok temu. Intensywne jego studiowanie i sprawdzanie zdobytej wiedzy zaczęło się kilka miesięcy temu. Jak zostało napisane już w kilku tematach... choroba postępuje. Cały czas jest mało i nie jestem zadowolony z efektów swojej pracy choć muszę przyznać, że jest kolosalna różnica w tym jak dbałem kiedyś o samochód (a większość uważała, że przesadzam :D ) do tego jak dbam teraz :ad: .

Pozdro

Mat

Opublikowano

Witam!

Czytuję od jakiegoś czasu forum, ale chciałem wreszcie się podzielić zdjęciami z kropelkowania, zadać kilka pytań (np. czy pod politurę też cleaner czy może lepiej IPA).

Tak czy siak - witam!

--

pzdr:

Mavi

Opublikowano

Witajcie.

Forum czytam od pół roku i w końcu czas zacząć się udzielać.

Aparat jakiś jest, zapał też, pogoda dopisuje, pieniążki na 1 bardziej profi zestaw więc zaczynamy :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam serdecznie .

Chciałbym dołączyć do Waszego grona gdyż temat kosmetyki samochodowej jest wciągający a Wasze forum pozwoli zgłębić wiedzę w tym temacie .

Opublikowano

Witam :) Otwieram niedługo myjnie samochodową i mam nadzieje dowiedzieć się z tego forum co nieco o detalingu samochodowym, technice mycia a także o kosmetykach które bym używał przy myciu aut.