Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow forum, nazywam sie Radek i dzieki waszemu forum coraz mocniej wciagam sie w kosmetyke swojego auta, przepraszam za brak PL znakow, ale nie posiadam. Pozdrawiam wszystkich i gratuluje wielu prac, ktore dla innych sa inspiracja.

Opublikowano

Witam wszystkich

Widzę że znajdę tu sporo ciekawych i potrzebnych informacji aby dobrze i z głową zadbać o swoje auto.

Z czasem pewnie się lepiej poznamy :)

Opublikowano

Witam :) po dłuuugiej obserwacji forum czas w końcu się przywitać i zacząć pracę nad autem :kox:

Opublikowano

Witam wszystkich. Zgodnie z regulaminem wypada się przywitać tutaj :)

Czytałem już wasze forum i dowiedziałem się z niego sporo. Zaraz będe mial pierwsze pyatnie z prośba o pomoc w wybraniu kosmetyków do mojego nowego samochodu - liczę na was !!!

Opublikowano

witam serdecznie

wiele lat dbałem o używane auta, od tego roku dbam o nowe, chcę dzielić się doświadczeniem i czytać o cennych uwagach forumowiczów

Opublikowano

Cześć i czołem. Zaczynam na nowo czerpać przyjemność z użytkowania samochodu. Wpadłem do was na forum nauczyć się dbać o piękny wygląd aut ;) pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich dbających o swoje samochody ! Mam nadzieje że się dużo naucze jak dopieszczać swój samochód. Pozdrawiam !