Hartwig Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dzień dobry się z wszystkimi! Szukając informacji o detailingu trafiłem na to forum i jestem pod wrażeniem. Do tego stopnia, że korzystając z promocji świątecznej na all4auto niezwłocznie zamówiłem "niezbędnik", który będę na bieżąco uzupełniał. Na razie moim celem jest umycie samochodu bez swirli i innego badziewia, a potem w miarę możliwości i czasu zamierzam praktykować kolejne etapy. Pozdrawiam
maku Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dzień dobry bardzo! Będę odświerzał swoją Becię i liczę na kilka wskazówek co do kilku szczegółów Pozdrawiam Maku
nowson Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich Czyścioszków .....
leszcz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam na tym forum czyścioszków. Raczkuje w tym ale zawsze o autko dbałem Leszcz
JoGie36 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich Mam na imię Rafał pozdrawiam
Rock'N'Rolla Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam wszystkich serdecznie wesołych świąt!
kurodetailing Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witamy serdecznie cieszymy się z dołączenia do tak zacnego grona
bartas2255 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam serdecznie wszystkich i wesołych świąt
bartix Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Jestem nowy i myślę, że z waszą pomocą uda mi lepiej zadbać o autko.
Jurek85 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam serdecznie wszystkich. Mam napisać coś o sobie. Jestem z Krakowa. Moje autko nie błyszczy się należycie w słońcu i oto jestem na forum. Przy okazji Wesołych Świąt.
mirek35 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, Od dluzszego czasu przegladam forum, w koncu postanowilem zalozyc konto Wesolych swiat dla Wszystkich pozdrawiam, Mirek
Sake Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witajcie tak licznie tu zgromadzeni Forum odkryłem niedawno i jak zobaczyłem co wyczyniacie z autami to postanowiłem sie zarejestrowac, bo na razie jestem zielony w temacie tak kompleksowej pielegnacji samochodów Pozdrawiam Marek
aeron Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam, siedzę na forum już trochę czasu ale głownie czytając, aktualnie pracuje nad almerka n16, ale nie jest to 1 "utrzymywane" w należytym stanie moje autko. Studiuję w Krakowie i oprócz detailingu interesuje się ogólnie pojętą muzyką i CA P.S. Mokrego dyngusa
dartzeel Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Cześć, Jacek z tej strony detailingiem interesuję się już kilka lat, ale że zmieniłem auto to czas zacząć się interesować jeszcze mocniej Zaniedługo coś się pojawi w wątkach, bo mam zamiar moje zrobić na cud miód i orzeszki
bartolomeo17 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam. Niedawno zainteresowałem się detailingiem i składam sobie budżetowy zestaw na początek (będzie wątek ). Wesołych świąt i pozdrawiam.
rabbit72 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów oraz życzę Wesołych Świąt
pieter7 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Zajmuje się praniem tapicerki wiec pokaze wam swoje projekty jak znajde tylko chwile czasu aby wysłać zdjecia
yellow123 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam wszystkich i życzę udanego mokrego dyngusa:P
Rekomendowane odpowiedzi