Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, forum czytam od jakiegoś czasu teraz postanowiłem się zarejestrować i się trochę po udzielać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jak widać, podobnie jak Wy złapałem tą dziwną przypadłość, którą niektórzy zwą chorobą detailera i... zaczynam wkrótce poważnie dbać o swój samochód. Wcześniej tylko trochę czytałem forum, teraz mam zamiar się udzielać. Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam forumowiczki i forumowiczów pieszczących swoje fureczki.Przeglądałem forum od dawna , ale anonimowo.Mam zamiar zostać na forum dłużej.Pozdrawiam tak szerokie grono.

Opublikowano

elo, forum przeglądam już od bardzo dawna, do tej pory wystarczały mi informacje w otwartych już wątkach. No ale nowy samochód, nowe wyzwania - tym razem muszę już pozadawać parę pytań :)

Opublikowano

Witam wszystkich,

Dopiero zaczynam zabawę z detailingiem ale coś czuje że zostane tu na dłużej.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Helou :)

Odnalazłem forum kilka tygodniu temu i codziennie czytam i analizuję nowe informacje. Przyszedł czas, aby zacząć aktywniej uczestniczyć w życiu forum, więc zarejestrowałem się.

Paweł

Opublikowano

Witam jestem Pawel, mam audi a3 2001r. i generalnie chce ja dopieszczac by byla najpiekniejsza ;). Mam nadzieje ze dzieki temu forum i wam uda sie tego dokonac ;) pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć, mam na imię Paweł, jestem ze Szczecina, studiuję na Akademii Morskiej. Aktualnie posiadam seicento rocznik '03. Forum to odkryłem dzięki Wykopowi i zdecydowanie zostaję na dłużej :-) Piątka :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie,

Forum czytam do jakiegoś czasu, są to moje początki z detailingiem, mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jestem na forum od dłuższego czasu ale głównie czytałem, wypadałoby się przywitać ;) Norbert, mogę pomóc w filmowaniu projektów i fotografii :D