dywanik89 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Witam niestety nie mam jeszcze swoje perełki do dbania ale staram się dbać o auto rodziców - ASTRA G.
jarek_135 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Witam, Podziwiam waszą pasję! I mam nadzieję, że moje autko za jakiś czas będzie jeszcze ładniejsze od waszych Pozdrawiam.
proton789 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Witam wszystkich, z czasem będę opisywał moja corse C GSI.
Hpiotrekh Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Wpadłem na chwilę, zostanę na dłużej Witam wszystkich forumowiczów
bechcik Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Cześć. Szczerze mówiąc, jeszcze miesiąc temu myślałem, że K2 Tempo jest bardzo dobrą pastą i że poza nią nie ma innych, dopóki nie natrafiłem na to forum . Już niedługo postaram się popracować nad autkiem i umieścić obszerną relację.
rogal133 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 witam Wszystkich maniaków czystych samochodów.
Cieslakosm Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Witam, mam na imie Mateusz jestem ze slaska. Samochod zawsze lubilem miec czysty ale teraz dbam o niego jeszcze bardziej wiec znalazlem sie na tym super forum.
Franczak88 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Witam. Jestem amatorem jeśli chodzi o auto detailing, ale co nieco na temat chemii samochodowej wiem. Już trochę tematów przejrzałem i znalazłem dużo interesujących mnie informacji. Mam nadzieję, że zostanę na dłużej bo raczej tak się zapowiada. Na wiosnę muszę odpicować swoją zapuszczoną alhambre więc liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam Przemek
lordmietek Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Witam, Jestem tu nowy, chociaż wcześniej zaglądałem na forum. Przyciągnęło mnie tu na dłużej to, co forumowicze wyprawiają z lakierem. pozdrawiam, Krzysiek
Dominikv8 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 witam wszystkich zacnych forumowiczów
dajdo Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Witam serdecznie, tym samym pragne nadmienic, ze pozostaje pod ogromnym wrazeniem tego, czego mozna dokonac z lakierem nawet w wiekowym aucie. Jak tylko aura zacznie sprzyjac - powstanie watek i rozpoczne prace nad swoim bolidem Pozdrawiam
Tomson-8p. Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Hejka Witam..... od pewnego czasu przegladam forum no i Jestem Pozdrawiam wszystkich.......
koreado Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich użytkowników.
SSanczo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Cześć, czas jeździć czystszym autem niż zwykle. Dlatego też się tutaj znalazłem;)
rwd_fun Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Forumowiczów! Do tej pory odwiedzałem forum potajemnie, ale dzisiaj przyszedł czas się ujawnić. Jestem zafascynowany efektami prac, które są relacjonowane na forum, zatem pora zająć się też "poważniej" swoim autem. Pozdrawiam Krzysiek
PiotrC5 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dzień dobry wszystkim na forum. Piotr z Wałbrzycha
mamis1989 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Marcin z Rybnika ze swoim Czerwonym Hyundajem Coupe RD 2.0
Rekomendowane odpowiedzi