fridayek81 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Witam wszystkich z forum, którzy tak jak Ja uwielbiają pielęgnować swoje samochody.
siergiej Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Witam wszystkich. Wrocław pozdrawia
ppiotrek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Witam, witam! Konto mam już jakiś czas ale dopiero teraz jest okazja, żeby coś skrobnąć
Broower Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Witam serdecznie! ;-) Mam na imię Krzysiek. Jestem ze Slupska. Mam nadzieję, że dzięki forum i Wam mili użytkownicy uda mi się doprowadzić mojego złotego paska do stanu perfekcyjnego ;-) Pozdrawiam i życzę owocnej współpracy! ;-D
magicznaszycha Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Cześć. Najpierw poczytałem, później zakupiłem a teraz szykuję się do roboty Zobaczymy ile czasu dam radę wytrwać z Wami ;-) Pozdrawiam
SingSing74 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Szczęść Boże wyznawcom lśniącego lakieru i matowej deski !
kubi78 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Cześć. Adam z Sosnowca. Niedawno zakupiłem Forda Focusa mk2 kolor granatowy - Deep Navy. Za jakiś czas postaram się zainwestować troszkę kasy w środki, które pozwolą przywrócić świeżość powłoce lakierniczej jak się uda to w Peugeot 207 (mojej żony)też odświeżę lakier - srebrny metalic Pozdrawiam
tetrus Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam Tomek
troloo Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Witam wszystkich. Dopiero zaczynam poważna zabawę z kosmetyką aut wiec myślę,że dzięki forum i waszym radą lakier mojej Laguny będzie na wiosnę błyszczeć. Pozdrawiam
r_afaello Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Pozdrawiam parafian Zupełny zemnie amator w dziedzinie detalingu ale lubię mieć czyste autko więc śledzę forum od jakiegoś czasu.
przemo_82 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Witam, jestem nowy na forum, chociaż śledziłem rozwój od jakiegoś czasu i jestem pod wrażeniem posiadanej przez użytkowników wiedzy oraz efektów widocznych w dziale Pokaż swój blask
maciekzgr Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Witam, mam na imię Maciek, postanowiłem dołączyć tutaj bo dbam o auto, a chciałbym tez wyciągnąć trochę blasku z niego. Pozdrawiam
barat Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Witam, Moje imię Bartek Jako, że zaraz po rejestracji forum z automatu poinformowało mnie że muszę dobrowolnie ( ) się tutaj przedstawić to to też właśnie czynię Auto mam 9 miesiąc i w końcu może urodzi się z tego pierwsze własnoręczne mycie (dotychczas zostawiałem na Malcie w Poznaniu na myjni ręcznej)
Rekomendowane odpowiedzi