matek0123 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Witam wszystkich, na to forum trafiłem dzięki userowi z forum komputerowego który polecał tą stronkę jako najlepszą do dyskusji o pielęgnacji auta
blebleble Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Dzien dobry bardzo, kocham myc i pielegnowac auto, czesto czytam, ale zakupilem pare gadgetow i pora na powaznie potraktowac car detailing stad rejestracja w rodzinie
RASUK Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Witam wszystkich, mam na imie mateusz i jestem tu nowy
Gość Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 guayre, Wieliczka wita po sąsiedzku kolejnego entuzjastę
Gonzo20 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Witam wszystkich którzy lubią dbać o autko. Dopiero zaczynam zabawę i chciałbym się dowiedzieć więcej na temat prawdziwej kosmetyki auta dotychczas kupowałem produkty Sonaxa teraz czas na coś lepszego i powoli zacząc kompletowac koszyk z produktami Witam i pozdrawaim
assl Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Witam wszystkich Specjalistów Detailingu od dawna "podglądałam" to forum, teraz zdecydowałam się udzielać, a w zasadzie zasięgać czynnie porad liczę na Waszą pomoc w zgłębieniu tajników tej sztuki, oraz pomoc w doborze kosmetyków pozdrawiam Asia
Swoop Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Dzien dobry bardzo, kocham myc i pielegnowac auto, czesto czytam, ale zakupilem pare gadgetow i pora na powaznie potraktowac car detailing stad rejestracja w rodzinie Witamy i może tak zacznij od wybrania poprawnej płci i wpisania miejscowości z której pochodzisz
Daniel_83 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Witam wszystkich, jako że wiosna coraz bliżej czas doprowadzić auto do porządku. Mam nadzieję, że znajdę tu pomoc i cenne rady w dopieszczaniu Foki
ANB Żółtek Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Witajcie i powodzenia w ciągłym dążeniu do moto perfekcji
Draco Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Witam wszystkich po długiej nieobecności
rafloo Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 witam wszystkich! mam nadzieję, że pomożecie choć w małym stopniu na ogarnięcie tak obszernego tematu pomożecie?
surlik1 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Witam wszystkich użytkowników forum - skażonych bakcylem pięknego samochodu
Rekomendowane odpowiedzi