GlasCola Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Witam wszystkich użytkowników forum KA. Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z bardziej konkretnymi kosmetykami do naszych aut i jak na razie nie dużo na ten temat wiem więc będę się uczył i zadawał czasem dziwne pytanie ale myślę, że nie będziecie mi mięli tego za złe Pozdrawiam
torli Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Cześć wszystkim i pozdrowienia zarazem. Trafiłem do Was dzięki mega popularnym wyczynom Justyny, którą serdecznie pozdrawiam!
krzysiaczek13 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Witam, starszych i młodszych czyścicieli, pozdrawiam Krzysiek, Opole
matek55 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Witam wszystkich zacznamy zabawe z maszyną ... pozdrawiam
biturbo Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Witam od kilku tygodniu sumiennie przeglądam forum, dziś postanowaiłem się zarejestrować i zakupić swój pierwszy zestaw. Pozdrawiam !
Chagall Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Witam! Forum przeglądam od niedawna, a już zdążyłem się sporo dowiedzieć. Zajmuję się kolekcjonowaniem starych motoryzacyjnych rupieci, często lakierowanych lub chromowanych. Wasze porady na pewno mi się przydadzą Pozdrawiam!
AUDI-A8 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Witam serdecznie. Z tej strony Damian Kraków. Zacząłem się interesować pielęgnacją lakieru. Myślę że dużo się nauczę z waszą pomocą. Pozdrawiam.
radziej Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Witam wszystkich...polecam to forum, można znaleźć dużo ciekawych informacji i porad
marcinK Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Witam. Zbliża się wiosna czas poczytać czym wyczyścić samochód
maciek3 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Witam zaczynam dopiero z detailingiem,bardzo fajne forum pozdrawiam wszystkich
all4auto Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Serdecznie witamy wszystkich nowych użytkownik, zapraszamy do lektury forum
ifrit Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam nadzieje, że moja przygoda z detailingiem okaże się owocna.
delosk8 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Witam wszystkich planuję się troszkę dowiedzieć o kosmetyce (głównie aut) i myślę, że to odpowiednie miejsce pozdrawiam
arek32 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Witam wszystkich na forum . mam nadzieje że pomozecie w detalingu mojej meganki
Rekomendowane odpowiedzi