Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie byłem dotąd fanem pucowania samochodu.

Szanuję ludzi z pasją.

Kardiolog zalecił mi więcej ruchu, stąd motywacja.

Zobaczymy.

Opublikowano

Witam:) Nazywam się Piotrek.Jestem maniakiem wszystkiego co ma cztery koła, uwielbiam dłubać przy samochodach :P Niesamowicie podobają mi się autka zadbane, czyściutkie, lśniące - no i ostatnio troszeczkę zacząłem zgłębiać temat detailingu - mam nadzieję że na forum dowiem się wielu ciekawych i przydatnych rzeczy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Opublikowano

Witam właśnie dostałem linka od kolegi i postanowiłem się zalogować ... z tego co widzę jest tu wiele informacji które będą mi potrzebne do wyczyszczenia mojego samochodu

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, postanowiłem zacząć swoją przygodę z "detalingiem" a to forum wydaje się być najodpowiedniejsze do znalezienia pomocnych informacji.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników KA :)

NA forum jestem nowy, choć tematem interesuje sie juz jakis czas. Mimo tego prosilbym o wyrozumialosc, licze na pomoc bardziej doswiadczonych uzytkowników, bo widze że takich tu nie brakuje :)

pzdr !

Opublikowano

Witam serdecznie na forum a zarazem kolegę z Poznania zapraszamy do zapozania się z naszą ofertą i do nas na pogawędkę i zakupy w poznaniu ;)

Opublikowano

Witam, Krzysiek z okolic Wawy, właśnie rozpoczynam przygodę z "zarobkowym czyszczniem aut".