skryba Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam. Nie byłem dotąd fanem pucowania samochodu. Szanuję ludzi z pasją. Kardiolog zalecił mi więcej ruchu, stąd motywacja. Zobaczymy.
PiotrekS86 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam:) Nazywam się Piotrek.Jestem maniakiem wszystkiego co ma cztery koła, uwielbiam dłubać przy samochodach Niesamowicie podobają mi się autka zadbane, czyściutkie, lśniące - no i ostatnio troszeczkę zacząłem zgłębiać temat detailingu - mam nadzieję że na forum dowiem się wielu ciekawych i przydatnych rzeczy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
palindo Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam Zawitałem tu w poszukiwaniu informacji świata detailingu
czagi Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Witam właśnie dostałem linka od kolegi i postanowiłem się zalogować ... z tego co widzę jest tu wiele informacji które będą mi potrzebne do wyczyszczenia mojego samochodu
mlody79 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Witam wszystkich serdecznie, postanowiłem zacząć swoją przygodę z "detalingiem" a to forum wydaje się być najodpowiedniejsze do znalezienia pomocnych informacji.
lerek2005 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Witam wszystkich.Forum rewelacja postanowiłem dołączyć.
Tomcat Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Witam wszystkich użytkowników KA NA forum jestem nowy, choć tematem interesuje sie juz jakis czas. Mimo tego prosilbym o wyrozumialosc, licze na pomoc bardziej doswiadczonych uzytkowników, bo widze że takich tu nie brakuje pzdr !
ANB Karol Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Witam serdecznie na forum a zarazem kolegę z Poznania zapraszamy do zapozania się z naszą ofertą i do nas na pogawędkę i zakupy w poznaniu
osha Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Witam, Krzysiek z okolic Wawy, właśnie rozpoczynam przygodę z "zarobkowym czyszczniem aut".
Gość Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 osha, Witaj. To przeczytaj regulamin bo może by Ci przykro
osha Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 czytałem, nie reklamuję, staram się przebić przez tony postów....
Rekomendowane odpowiedzi