Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na forum jestem już od jakiegoś czasu. Do tej pory jako bierny obserwator i "czytacz" . Czas się ujawnić . Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam wszystkich zapaleńców.Jestem Dawid.Dzięki Wam od jutra biorę się za moje autka.Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Witam wszystkich :) niedługo jak sie zapoznam dogłębniej z wiedza odnośnie detalingu doprowadzę swoje autko do perfekcji , a przynajmniej mam taka nadzieje :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam cale forum, jestem laikiem w tym temacie ale mysle ze z wasza pomoca doprowadze swoje autko do pierwszej swiezosci :)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam! Mam nadzieję, że uda mi się poznać tajniki car detailing'u dzięki temu forum. Chciałbym na początek nauczyć się dbać prawidłowo o samochód a później czas pokaże...

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć, przez przypadek trafiłem na to forum i jestem mile zaskoczony, od kilku dni czytam i zapoznaję się podstawami pojęcami i zagadnieniami.

Mam nadzieję, że niedługo doprowadzę mój lakier do przyzwoitego stanu, z waszą pomocą :)

Opublikowano

szukajcie a znajdziecie.. proście a bedzie wam dane, pokajcie a otworzą wam...

I własie tymi krokami trafiłem do was....

hehe.. Witam was wszystkich i zaczynamy sie brać za autko.. jestem maniakiem czystego auta... a z dwójka dzieci na pokladzie to ciężko... hehe..

Pozdro600

Opublikowano

no jednak to nie jest takie super forum. kasowanie bez ostrzeżenia mojego nowego tematu (mimo ze wertujac to forum nie znalazłem odpowiedzi na moj problem). chyba nie tak to powinno być. :thumbdown: