Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkich kochających swoje samochody witają Wraperzy.pl

Zajmujemy się car wrappingiem oraz zmianą koloru nadwodzia jak i elementów wnętrza :) Serdecznie zapraszamy do zadawania pytań oraz zachęcamy do odwiedzania naszewj strony internetowej :)

Opublikowano

Witam wszystkich,

To ja byłem tym 207 dziś na spocie w Warszawie, ale niestety jeszcze nie mam uprawnień do napisania w tamtym topicu :)

Opublikowano
witam wszystkich! a myślałem,że do mycia wystarczy gąbka,szampon i wiadro z wodą! :?

to chyba, jak myjesz dziewczynę/żonę ;)

Witamy... :good:

Opublikowano
witam wszystkich! a myślałem,że do mycia wystarczy gąbka,szampon i wiadro z wodą! :?

Ja też tak myślałem jeszcze miesiąc temu zanim trafiłem tutaj i po cichu czytałem. :-]

Witaj.

Opublikowano

Witam, z detailingien dopiero zaczynam ale forum przeglądam od dłuższego czasu :)

Super strona!

Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych :)

Opublikowano

:)Witam, zaraziłem się detailingiem jakieś 1,5 roku temu,ale dopiero postanowiłem się zarejestrować. Niedługo relacja z detailingu mojej Elantry.

Opublikowano

Witam!

Czytam, czytam, czytam i uczę się od Was.

Za co bardzo dziękuję!

Wybaczcie jak czasami będę zadawał pytania.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam wszystkich

Cieszę się że to forum znalazłem, bo jest to skarbnica wiedzy, której sam nie będę musiał zdobywać. Najbardziej podobają mi sie te emotki: :ad::lol:

Pozdrawiam wszystkich, którzy potrafią sprzątac amochód do 4 nad ranem :song:

Opublikowano

Witam.

Przypadkowo trafiłem na tę stronę ale nieprzypadkowo się zarejestrowałem. Autko ma pięknie wyglądać i wiem że tu znajdę wszystko co mi potrzebne.

pozdrawiam michal_2045 :)

Opublikowano

Witam wszystkich.

W temacie detailingu jestem świerzakiem. Biorę się za czytanie podręcznika dla początkujących :)

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Po zakupie kilkuletniego, mało używanego auta, chciałabym się nauczyć kilku prostych rzeczy, które pomogą mi taki stan autka zatrzymać jak najdłużej. :-]