Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem tutaj tak jak większość użytkowników przede mną, czytam to forum już dość długo i chce się dowiedzieć jak najwięcej.

Pozdrawiam i zdrówka życzę

Opublikowano

witam. mam nadzieje ze dzieki rejestracji na tym forum dowiem sie wielu ciekawych rzeczy na temat pielegnacji auta zwłąszcza lakieru.

pozdrawiam

Opublikowano

Witam i pozdrawiam czytam forum od 2 tygodni mam 14 lat wlasnie zkupilem polerke silverline :-] a miesiac fczesniej przed tra :) fieniem na to forum pare kosmetykow Megsa

Opublikowano

Wita wszystkich kolegów bardzo serdecznie. Poczytałem trochę forum jest super.Mam tyloko jeden problem brak garażu na wszystkie deatale które czasami trwają nawet trzy dni. :(

Opublikowano

Witam wszystkich. ;)

Forum studiuję już od jakiegoś czasu i czuję niemały przypływ wiedzy. Z niecierpliwością czekam na koniec zimy. Oraz liczę na dobre odpowiedzi na parę moich pytań które z czasem nadejdą. :-]

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich. Sporo już się u Was naczytałem, czas teraz będzie na parę własnych spostrzeżeń. Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku.

Opublikowano

Witam kolegów :) Na początek to jako że mamy nowy rok najserdeczniejsze życzenia :)

Forum przeglądam od dawna, ale w końcu nadszedł czas na aktywne uczestnictwo. Właśnie zaczynam moją przygodę z autodetallingiem tak aby z amatorskiego stosowania przejść na poziom profi :)

Opublikowano

Witam z racji zmiany pracy i zainteresowania chciałbym wszystkich powitać w miarę możliwość będę starał udzielać się na forum.

Pozdrawiam

Tomek

Waxoyl Polska

www.waxoyl.com

[ Dodano: 11 Styczeń 2012, 17:02 ]

Witam z racji zmiany pracy i zainteresowania chciałbym wszystkich powitać w miarę możliwość będę starał udzielać się na forum.

Pozdrawiam

Tomek

Waxoyl Polska

www.waxoyl.pl

Opublikowano

paro, lepiej zapoznaj się z regulaminem bo zaraz ostrzeżenie dostaniesz za jego nieznajomość a dokładnie za reklamę

Opublikowano

i już literówka w linku do strony... poprawiona :)

[ Dodano: 11 Styczeń 2012, 17:07 ]

paro, lepiej zapoznaj się z regulaminem bo zaraz ostrzeżenie dostaniesz za jego nieznajomość a dokładnie za reklamę

przepraszam bardzo to nie było zamierzone linka można usunąć sam nie widzę gdzie tu edytować temat...

Opublikowano

Hi guys,

finally I managed to register myself although I can't speak or write polish.

Moved here from UK and I'm studying in Poland now.

Hope you can help me as I'm seeking some advice which companies do a good and resonable priced detailing job in Poznan.

Cheers