woytaz82 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Właśnie sie zarejestrowałem. Wspaniałe forum i licze na pomoc kolegów
__476__ Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam wszystkich, jestem tutaj tak jak większość użytkowników przede mną, czytam to forum już dość długo i chce się dowiedzieć jak najwięcej. Pozdrawiam i zdrówka życzę
berik Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 witam. mam nadzieje ze dzieki rejestracji na tym forum dowiem sie wielu ciekawych rzeczy na temat pielegnacji auta zwłąszcza lakieru. pozdrawiam
szajbus Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam i pozdrawiam , mam nadzieje ze dzieki temu forum naucze sie perfekcyjnego detalingu
TADEK14 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam i pozdrawiam czytam forum od 2 tygodni mam 14 lat wlasnie zkupilem polerke silverline a miesiac fczesniej przed tra fieniem na to forum pare kosmetykow Megsa
mw1978 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 witam wszystkich. Jestem tu nowy wiec prosze o wyrozumialosc jesli jakies pytanie bedze irytujace
Tasaq Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 mw1978 nie wierzę normalnie. Czytaj, czytaj:)
prezes99 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Mam nadzieje korzystać z porad mądrzejszych kolegów z forum.
aszer Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Wita wszystkich kolegów bardzo serdecznie. Poczytałem trochę forum jest super.Mam tyloko jeden problem brak garażu na wszystkie deatale które czasami trwają nawet trzy dni.
oleg6767 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam serdecznie wszystkich!
irek_kos Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam wszytkich forumowiczów:)
freszyk Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Forum studiuję już od jakiegoś czasu i czuję niemały przypływ wiedzy. Z niecierpliwością czekam na koniec zimy. Oraz liczę na dobre odpowiedzi na parę moich pytań które z czasem nadejdą. Pozdrawiam.
kelnerq Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam jestem nowy na tym forum
marakus Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Sporo już się u Was naczytałem, czas teraz będzie na parę własnych spostrzeżeń. Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku.
Nihill Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam kolegów Na początek to jako że mamy nowy rok najserdeczniejsze życzenia Forum przeglądam od dawna, ale w końcu nadszedł czas na aktywne uczestnictwo. Właśnie zaczynam moją przygodę z autodetallingiem tak aby z amatorskiego stosowania przejść na poziom profi
paro Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam z racji zmiany pracy i zainteresowania chciałbym wszystkich powitać w miarę możliwość będę starał udzielać się na forum. Pozdrawiam Tomek Waxoyl Polska www.waxoyl.com [ Dodano: 11 Styczeń 2012, 17:02 ] Witam z racji zmiany pracy i zainteresowania chciałbym wszystkich powitać w miarę możliwość będę starał udzielać się na forum. Pozdrawiam Tomek Waxoyl Polska www.waxoyl.pl
S3ci0r Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 paro, lepiej zapoznaj się z regulaminem bo zaraz ostrzeżenie dostaniesz za jego nieznajomość a dokładnie za reklamę
paro Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 i już literówka w linku do strony... poprawiona [ Dodano: 11 Styczeń 2012, 17:07 ] paro, lepiej zapoznaj się z regulaminem bo zaraz ostrzeżenie dostaniesz za jego nieznajomość a dokładnie za reklamę przepraszam bardzo to nie było zamierzone linka można usunąć sam nie widzę gdzie tu edytować temat...
romp Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Hi guys, finally I managed to register myself although I can't speak or write polish. Moved here from UK and I'm studying in Poland now. Hope you can help me as I'm seeking some advice which companies do a good and resonable priced detailing job in Poznan. Cheers
Jacek318 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Już od jakiegoś czasu regularnie czytam forum, więc wyadało by się przywitać.
Borek123 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam. Jestem Jakub, trochę czasu już czytam te forum, ale dopiero ostatnio się na nim zarejestrowałem. Pozdrawiam.
Pavilon Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam ! Jestem Paweł. Zabieram się za polerkę auta i forum mi w tym dużo pomaga...
gzyp1 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam szanowne grono, nie będę detailarem ale może chociaż czytając forum nie zepsuję całkiem auta
Rekomendowane odpowiedzi