carsdream.com Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 dzień dobry wszystkim stronę znalazłem przypadkowo w google ale znalazłem na waszym forum kilka wątkow dotyczących naszej firmy.
the_rahzel Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam serdecznie wszystkich kosmetyko-maniaków, Pozdrawiam, Adam z Krakowa
tomekw24 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 witam serdecznie na kosmetyka aut
Kawa098 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Cześć Wszystkim Najwyższy czas się przywitać i brać sie do pracy przy autku.
Suchy_88 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam wszystkich Forumowiczów, zestaw początkowy kupiony, czas brać się za bardziej poprawne mycie auta
mario448 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam Wszystkich:) Zabawę z doprowadzaniem auta do stanu salonowego czas zacząć Pozdrawiam P.s. Poszukuję kogoś z Trójmiasta kto zajmuje się detailingiem, lakier w moim nowym nabytku wymaga zdecydowanie renowacji. Info na PW lub tel 507-721-443.
ewas Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam Serdecznie i życzę miłego dnia
tees Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam wszystkich serdecznie Postanowiłem się zarejestrować ponieważ na forum jest wiele ciekawych informacji które na pewno mi pomogą. P.S poszukuję kogoś z okolic Lublina, Puław kto zajmie się moim autem i sprawi aby lakier który i tak jest w dobrym stanie był jak nowy.
Gregor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam wszystkich Od dłuższego czasu obserwuję forum, wreszcie się zarejestrowałem.
dan at Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam szanownych kolegow.... To forum jest naprawde super
spiczek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam wszystkich... jestem tutaj, aby nauczyć się dbać o swój nowy samochód.
Vittorio Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witajcie, już od klikunastu miesięcy przeglądam forum, jestem fascynatem porządku oraz wszelakich "do it by your self" szczególnie przy aucie. Jestem zdumiony poziomem i wiedzą niektórych użytkowników(większości:P) -czerpiąc przyjemność i przyjmując nauki zgodnie z zasadami domorosłego detailingowca:P Pozdrawiam
Perełka Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Perełka wita wszystkich forumowiczów.
vit Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam! Forum przeglądam już jakiś czas, jednak dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować. Pozdro!
AUTO-SPA Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam wszystkich . Też lubie jak jest czysto,błyszczy sie i bez zarzutu zawsze lubiłem dbać i pieścic aby jak najdłuzej było ładne i wyróźniało się na ulicy.Mam nadzieje zyskać aprobatę i grono przyjaciół na forum. Tomek.
Rudy Hiszpan' Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Cześć Panowie, kiedyś już się witałem, ale jak to bywa u pedantów na forum - moje posty często są zmywane lubię porządek i mam obsesję na punkcie wyglądu mojego auta, jak chyba wszyscy tu zgromadzeni
Ace Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem mojego pierwszego autka i chcąc jak najlepiej o nie zadbać szukałem różnych porad, sposobów na ładny lakier itd aż trafiłem tutaj;d Myślę że dzięki waszym radą moje autko będzie się ślicznie prezentowało;d Pozdrawiam
Fancivi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Powitac obecnych doswiadczonych i tych uczacych sie dopiero a ja od jakiegos czasu juz sie ucze i wiele juz przydatnych informacji wyczytalem z tego forum. Mam nadzieje ze za jakis czas jak wkoncu skompletuje wszystko bede mogl pokazac sie w temacie PSB Pozdrawiam!
evoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Co prawda chwilkę już jestem zarejestrowany, ale jakoś wcześniej nie było okazji żeby dłużej 'przestudiować' forum. Jakąś podstawową wiedzę na temat pielęgnacji aut mam ale jest to kropla w morzu potrzeb. Także jeszcze raz - witam!
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witajcie, już od klikunastu miesięcy przeglądam forum, jestem fascynatem porządku oraz wszelakich "do it by your self" szczególnie przy aucie. Jestem zdumiony poziomem i wiedzą niektórych użytkowników(większości:P) -czerpiąc przyjemność i przyjmując nauki zgodnie z zasadami domorosłego detailingowca:P Pozdrawiam [/quote Allo, Zapraszamy na spota w Wieliczce, bądź gdzieś w Krk - wszystko w temacie o spotkaniach
Tomino Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam serdecznie, To forum jest dla mnie kopalnią wiedzy - dziękuję za wszystkie rady:)
Rekomendowane odpowiedzi