Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich jestem Kamil od jakiegos czasu zainteresowalem sie detalingiem zobaczmy co z tego wyjdzie niedlugo bede kompletowal swoj pierwszy zestaw. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, trafiłem tutaj czytając relację na forum Mercedesowym jak jeden z forumowiczów pielęgnuje swojego Merca. Hmm poczytałem forum no i namieszało mi w głowie w sensie pozytywnym ;) Pierwszy zestaw prawie gotowy, garaż przygotowany do mycia (trochę trzeba było przemeblowanie zrobić co by woda niczemu nie zaszkodziła) także zimą zamierzam troszkę potestować :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam jestem Bartek dopiero zaczynam sie interesowac detailingiem, wiec jestem jeszcze zielony w te sprawy ;p

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Tomek.

detailingiem insteresuję się już 3 lata - więc przyszedł czas, aby się zarejestrować.

Zdobyłem tu wiele cennych informacji i mam nadzieję, że odpłacę się tym samym.

Serdecznie wszystkich Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dzień doberek,

forum przeglądam od jakiegoś czasu, teraz przyszedł czas na rejestrację.

Chcę dowiedzieć się nowych rzeczy i uporządkować to, co już wiem w Temacie. A Temat niebanalny, bo chodzi o powóz, więc warto śledzić na bieżąco :)

Jestem amatorem, ale nie lubię amatorszczyzny, so here I am :)

Opublikowano

Witam! Zalozylem konto, bo przyszla dzisiaj do mnie Makita 9227CB uszkodza i szukam odpowiedzi co sie moglo z nia stac. Silnik chodzi glosno, tak jakby cos szorowalo w srodku. Szczotki byly ponoc wymieniane

Opublikowano

witam a mnie interesuja porady na temat sprzetu

sam mam hopla na punkcie dbania o maja piekna cupejke w Mpakiecie:)

Pozdrawiam Adrian okolice chrzanowa

Opublikowano

Witam wszystkich.Postanowiłem zarejestrować się po przeczytaniu inf.na temat polerowania rys na szybie. Nie zgadzam się.Niemal każdą rysę da się usunąć.Wymaga to dużo pracy i czasu ale da się i to bez efektu soczewki.

Opublikowano

Witam.Od wiosny mam zamiar zając się kosmetyką swojego passata ,potrenuje na aucie ojca i jak wyjdzie wszystko ok to zabiorę się za swoje ;P A teraz biorę się za czytanie :) pozdro

Opublikowano

Witam Wszystkich

Pod choinkę dostałem polerkę, gdyż na razie lekko zaczarowałem się kosmetyka auta (chociaż od poczatku jego posiadania mam manię na punkcie dbania o wygląd). Mam nadzieję, że informację na forum pomogą mi utrzymać auto w stanie zadowalającym

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich!

Czytam forum od dłuższego czasu, ale zarejestrowałem się tutaj dopiero niedawno ;)

Sporo już się nauczyłem i liczę, że będę powiększał swoją wiedzę w miarę upływu czasu.

Pozdrawiam,

Tomek6

Opublikowano

Cześć wszystkim :) Kiedyś przeglądałem tą stronkę,dzisiaj sobie o nie przypomniałem i założyłem konto.

PozdraVWiam

Karol

Opublikowano

Witam was serdecznie :) mam skodę octavie I i wasze forum dotyczące ogólnej kosmetyki auta mnie zafascynowało, i miło widzieć tylu profesionalnych detailerów :good: