Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam się Krzysiek jestem Częstochowy, musze zrobić coś z lakierem wkońcu :P

Opublikowano

Witam

Mam na imię Maciek

mam 30 lat

Zawsze lubiłem mieć czyste i ładnie wyglądające auto, przeglądam forum uczę się podglądam :), kompletuje sprzęt i kosmetyki i na wiosnę zabieram się profesjonalnie do sprawy.

Opublikowano

Hej

Zawsze myślałem, że potrafię dbać o swoje auto, kiedy znalazłem to forum zrozumiałem jak bardzo się myliłem... :-)

Pozdrawiam

Łukasz (Wawa)

Opublikowano

Witam wszystkich. Forum czytam od jakiegoś czasu, więc czas najwyższy się przywitać :-)

Opublikowano

Cześć wszystkim,

pozdrawiam wszystkich a szczególnie Wiole i Pawła z MX N.

Michał "KALI"

Opublikowano

Cześć zalogowałem się na forum bo bardzo lubie dbać o swój samochód i chce się czegoś od was nauczyć.

Opublikowano

Witam. Na forum już od jakiegoś czasu. Teraz zalogowany. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, poczytałem troche forum i dzięki zdobytej tutaj wiedzy na wiosnę ruszam do roboty przy swoim E46, na początek w planach ręczna polerka UC, jak zrobię to zdam relację ;)

Opublikowano

Witam wszystkich, mam na imię Mateusz, chciałbym wykorzystać wiedzę zawartą na tym forum przy mojej Astrze GTC

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Od pewnego czasu zacząłem bardziej skupiać uwagę na mycie i dbanie auta. Mam nadzieję że to forum i wy drodzy koledzy i koleżanki pomożecie mi w tym.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam wszystkich

Znalazłem to forum przypadkiem ale bardzo mnie zainteresowało.Na wiosnę chcę zając się moim autem według Waszych wskazówek i porad.

Pozdrawiam Wszystkich i życzę Wesołych Świąt :)

Opublikowano

Witam!

Zabieram się za polerkę, już raczej taką profesjonalno -amatorską na moim aucie. Forum zostało mi polecone jako takie z poprawnymi treściami, tak więc na razie będę czytał a na wiosnę wojował.

Pozdrawiam!