yaro Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z renowacja, ochrona i dbaniem o lakier samochodu. Mam nadzieje odnaleźć tu całą masę potrzebnych informacji Pozdrawiam yaro
ognik_zidane Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam wszystkich Dopiero co kupiłem moje auto: Peugeot 307. Wcześniej posiadałem Renault Clio II. Na początek swoje finanse muszę przeznaczyć na auto od strony mechanicznej. (klocki hamulcowe, oleje, przeglądy etc.) Jednak w niedalekiej przyszłości chciałbym zacząć konkretnie zająć się pielęgnacją auta. Sądzę, że w razie potrzebnej pomocy, będę mógł na Was liczyć
wangerin Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam wszystkich maniaków samochodowych. Detailing i dbanie o auto to moja wielka ale to wielka pasja. Moja trójeczka jest tego przykładem. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Boniek55 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam oraz pozdrawiam wszystkich użytkowników.
kemotkr Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam wszystkich Siedzę już trochę na tym forum więc wypada się w końcu przywitać
afron Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Cześć! Jestem Arek z Częstochowy, póki co jedynym moim pojazdem jest Suzuki GS500E, aktualnie picuję go mechanicznie, ale powoli chcę się zagłębić w detailing. Pozdrawiam!!
czacha001 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Siema! Jestem Krystian, przywędrowałem do Was z PoloSquad'u i mam zamiar zadomowić się na dłużej Jeżdżę Ibizą 6k FL
maciej214 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam! Jestem Maciek, narazie zbieram kase na kosmetyki i maszyne polerską. Mimo swojego wieku (15 lat ) na wiosnę chcę się nauczyć wykonywać polerki lakieru. Gdy się nauczę, pierwszym pacjentem będzie Renault Scenic moich rodziców. Na forum skrywam się od dłuższego czasu, ale dopiero teraz się zarejestrowałem. Myślę, że jakoś ogarne polerke rotacyjną Pozdrawiam.
tomek666 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Cześć wszystkim. Postanowiłem dołączyć do forum w związku z zamiarem dokonywania czynności detailingu mojej Laguny III o którą chce zadbać od samego początku jej posiadania. pozdr. Tomek
witach Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dzień Dobry! Do tej pory sam zajmowałem się swoim samochodem i w poszukiwaniu wiedzy dotarłem tutaj. Mam nadzieje że sam z biegiem czasu będę mógł się pochwalić blaskiem swojego wozu ;]
Kraszątka Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam, trafiłem tu przez przypadek ale na pewno zostanę tu na dłużej Pozdrawiam Marek
myszkaa Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam wszystkich Trafiłem do Was ponieważ chce porządnie zadbać o swój samochód pod czujnym okiem specjalistów. Pozdrawiam Mycha
machi Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam. Na razie tylko węszę, spora ta kopalnia wiedzy. Lubie miec czysto w i na aucie, przyjemnośc sprawia mi tez naprawianie mojego seja.
tom82 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Zamieszkuję okolice Częstochowy zarejestrowałem się tutaj za namową znajomych z vag-czewa.pl mam nadzieję, że uda mi się zgłębić tajniki detalingu
piotrekk Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam, nazywam się Piotrek, mieszkam w Warszawie, mam 26 lat i ogólnie wszystkich witam
piotr-gdansk Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 witam ja też jestem Piotrek , pozdrawiam
Piotrek1990r Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam, ja tez jestem Piotrek:D. Mieszkam w Warszawie mam 21 lat
mw555 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Nazywam się Michał. Mam 24 lata. Chciałbym co nieco poszerzyć swoją wiedzę, jeżeli chodzi o dbanie o swoje cztery kółka.
machar02 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam, Mam na imię Krzysiek, mam 25 lat. Mam już prawie klasyka (opel calibra) w świetnym oryginalnym stanie, stąd zainteresowanie detalingiem. Jeszcze raz witam serdecznie i życzę powodzenia w działaniu.
Bialy387 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam wszystkich nazywam się Artur . Zainteresował mnie temat detalingu więc myśle że trafilem w dobre miejsce
killer23 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 witam wszystkich postanowiłem liznąć troche detalingu zobaczymy co z tego wyjdzie
szamil Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam serdecznie wszystkich, nazywam sie Kamil, pochodze z Gdanska i zaczyna mnie coraz bardziej interesowac detailng.
Peugeot406Coupe Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam wszystkich Adam i mieszkam w okolicy Leszna w WLKP. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi