staniu Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie
Mnichu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam wszystkich maniaków autodetalingu
arti33 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam, Mam na imię Artur i wkrótce mam zamiar doprowadzić swoje 2 autka do stanu normalności. Najwięcej pracy zajmie zapewne mocno spłowiała 7 letnia Meriva, cudne autko ale lakier ma strasznie do bani. Mam nadzieję, że pomożecie koledzy?
demoniszcze Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam, jestem Szymon i od dawna czytam kosmetykaaut.pl dopiero niedawno się zarejestrowałem, posiadam czarnego Lancera CSO z 2004 roku i od wiosny planuję intensywne prace przy karoserii pozdrawiam!!
danielpoldi Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 WItam gorąco wszystkich pozytywnie zakręconych maniaków detalingu po przeczytaniu kilkudziesięciu lub już kilkuset tematów sam się nakręciłem i mam zamiar sprawdzić się w tej dziedzinie może już na wiosne odświężę swoją Nubirke Pozdrawiam
rosten Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam wszystkich serdecznie i Pozdrawiam Przemek
marcinz Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam wszystkich, forum czytam dość długo, ale czas zacząć coś pisać
kejt_wu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam wszystkich serdecznie ! :-)
imux Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam wszystkich, Jestem totalnym amatorem, zbieram się pomału do pierwszego podejścia kosmetyki
different Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam, znalazłem sie tu aby poznać tajniki detailingu zimą lektura, a wiosną powinny zacząć się pierwsze prace. Pozdrawiam
iceman Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam serdecznie, detalingiem zaraziłem się już dość dawno temu, teraz przyszedł czas na rejestrację
Kaz Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam serdecznie. W kwestii detailingu do niedawna byłem całkowitym ignorantem, stopniowo przyswajam wiedzę dostępną na forum i przygotowuję front prac, które mam nadzieję ruszą wiosną. Pozdrawiam.
mat_cbr Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam Szanowne Grono, postanowiłem się wziąć za lakier swojego auta i nie być obojętny na jego stan:), powoli ogarniam forumowe tematy, chętnie przyjmę rady od doświadczonych "detalingowców". Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi