Jaś Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam! Mam nadzieję, ze dowiem się tu co nieco, bo chciałbym swojemu 26-letniemu pojazdowi przywrócić nieco blasku.
czaptan Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 witam! też się wciągnałem, żeby trochę mojego Focusa doprowadzić do ładu pozdrawiam wszystkich
zelmer Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
riddick Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam wszystkich zakażonych
Godzilla Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Miło się kłaniam i zdrowia życzę Witam Forumowiczów
marcinwdg Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie Czytam forum już dość długo i aż głupio się przyznać że jeszcze się z wami nie przywitałem Błąd naprawiam i pozdrawiam. Marcin.
piklak Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam wszystkich Forumowiczów
Jacoo Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych Forum czytam już jakis czas, dziś postanowilem sie zarejestrowac.
sali128 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam Wszystkich Forum sprawdzam juz od jakiegos czasu, skarbnica informacji Pozdrawiam!
Horas91 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam, Niestety w innych tematach wypowiedzieć się nie mogę, bo nie posiadam stosownej wiedzy Forum przeglądam od dłuższego czasu i muszę przyznać, że prace ludzi z forum robią efekt. Pozdrawiam
kerad Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam wszystkich. Bakcyla złapałem od kolegów z innego forum i muszę przyznać ze mnie wzięło...
zet Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Jak większość tutaj zgromadzonych najpierw dużo czytałem, a dziś postanowiłem się oficjalnie przywitać i dołączyć do szacownego grona. Niedawno kupiłem nowe autko a ponieważ jak wiadomo - nowe auta mają tandetny, ekologiczny, wodny lakier, zainteresowałem się jego pielęgnacją i tak trafiłem na to forum. W pierwszej kolejności zarzuciłem najbardziej chyba tutaj pospolity wosk coli 476s, do kompletu szampon Duragloss 901. Nie jestem więc póki co żadnym detailerem, ale dbam o furkę na ile mi czas pozwala. Pozdrawiam
mihoo Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam wszystkich "skrzywionych" na punkcie kosmetyki aut. Cieszę się, że nie jestem sam mihoo
cichy_ Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Miło mi przywitać się z innymi użytkownikami tego zacnego forum Dopadła mnie lekka obsesja na poprawienie wyglądu autka Na razie jestem laikiem w tym względzie , ale ucząc się od najlepszych, myślę, że szybko nadrobię zaległości
andrzeja Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 witam wszystkich i pozdrawiam, Andrzej
RX330 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam wszystkich od pewnego czasu już wertuję forum jednak ostatnio me natchnienie w czytaniu się spotęgowało wielokrotnie po zakupie auta z gratisem w środku.... ale o tym w innym wątku i szczere uznania dla tych co potrafią z aut zrobić dzieło sztuki
Vader Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników pięknych aut
evolon Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie. Jestem product menagerem w firmie będącej wyłacznym dystrybutorem materiału Evolon w Polsce. Jestem u rzeby podpatrzeć co ciekawego dzieje się w branży auto-kosmetyków. Na temat Evolonu i ściereczek z niego robionych napiszę coś w odrębnym temacie. Pozdrawiam Jacek T.
Maggot Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam wszystkich Wertowałem już forum wielokrotnie, lecz postanowiłem się zarejestrować by bardziej pogłębiać swoją wiedzę na temat Detailingu . Pozdrawiam Serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi