dorian21 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam i Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow.
Suaveg Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam. Jestem na forum od kilku dni. Na razie czytam i uczę się. Mam zamiar poświęcic zimę na, aby przejąc od was jak najwięcej wiedzy. Na wiosnę przyjdzie czas na praktykę. Pozdrawiam.
Megane-1-LODZ Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 witam wszystkich na tym forum jestem z Wami od kilku dni i podziwiam to co robicie... mam też prośbę, jest ktoś z Łodzi kto pomoże mi w praktyce "wejść" w detailing
Matthias2 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam serdecznie, od dłuższego czasu śledze forum, złapałem bakcyla i nie wyobrażam sobie już dnia bez KA
Mat's Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam! Od dłuższego czasu śledzę forum, i tak wciągam się w auto detaling. Już jakiś tam asortyment kosmetyków, A oprócz tego mam 16 lat i jestem licencjonowanym kierowcą Pucharu Polski junior Buggy i powiem że jeżeli ktoś by chciał okleić szayowóz reklamą to na pewno się dogadamy.
and6412 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Właśnie się zarejestrowałem więc witajcie. Z Auto Detailingiem mam mało wspólnego i raczej będę tutaj poszukiwał wiedzy nt. powiązane. Mianowicie mój konik to zabytkowa motoryzacja. Posiadam Mercedesa W107 450 SLC z '76: Któremu notabene trzeba będzie zafundować przed latem całe spektrum Waszych technik, bo po 8 latach które spędził w warsztatach brud w zakamarach i lakier wymagają potraktowania w zdecydowany sposób. Tu na pewno będe prosił o porady jak przyjdzie co do czego. Obecnie restauruję MGB Roadster z 1965r. Auto w stanie opłakanym. 99% prac mam zamiar wykonać sam i zajmie mi to pewnie z 5 lat ;-) Ale nie chodzi o to żeby złapać,, czyli żeby gonić króliczka Będę Was prosił o porady gdyż o ile temat renowacji nie jest mi obcy, to niektóre elementy można odnowić w mniej inwazyjny sposób, a tutaj wchodza w grę technologie stosowane w AD. PS. Dlaczego nie mogę założyć nowego tematu?
burito82 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam wszystkich maniaków ludzi którzy auta szanuję i dbają o nie.
Bart Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 witam wszystkich. niesamowite forum już dowiedziałem się wiele rzeczy a tyle przede mną.
NorthShore Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 A witam Czytam od jakiegoś czasu i zdecydowałem się zarejestrować
matti5d Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie! Forum znam i korzystam z jego przebogatej wiedzy od ponad 2 lat. W moim amatorskim podejściu do detailingu upodobałem sobie produkty Meguiar's. W swoim garażu mam małą kolekcje Hond z lat 90, a na co dzień poruszam się Jeepem Grand Cherokee Limited z roku 1994. Oto wizytówki moich pupili z momentu zakupu i po moim amatorskim detailingu: Civic 1.5 vtec '98 przed: po: delSol S [uSDM] '95 przed: po: Legend GS Type II [Acura] '94 przed: po: Stream 1.7 LS vtec '01 przed: po: Grand Cherokee Limited 4.0 '94 przed: po: Pozdrawiam!
slawekkm78 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie ! Na forum zaglądam już od dłuższego czasu, jest dla mnie "kopalnią" ciekawych informacji i porad, dlatego postanowiłem do was dołączyć. Pozdrawiam!
Anaruc Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 czesc wszystkim forum czytam od dluzszego bczasu al dopiero teraz zakladam konto pozdrawiam
miodek Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Cześć Wszystkim, jestem Kuba, czytam forum od bardzo dawna i sądzę że nareszcie zdobyłem podstawową wiedzę na temat poprawnego pielęgnowania auta. Zbilża się też czas zakupu pierwszej maszyny polerującej
beg Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam wszystkich. Po kilku tygodniowym śledzeniu tematu autodetalingu przyszedł czas na rejestrację i wciągnięciu się w to hobby. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców!
max_mind Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam wszystkich,Co mnie tutaj przyciągneło ? Rozbudowane forum, dużo przydatnych informacji i fascynujących fotorelacji. So Let's the party begin !
joegt Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam Zarejestrowałem sie bo chciałbym nauczyc sie od MISTRZÓW. Pozdrawiam wszystkich maniaków
Piotrozymol Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Witan wszystkich fanów zadbanych autek.
adrianello Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam wszystkich, nie dawno został zakupiony samochód używany i chcę przywrócić mu świetność wizualną, w ten sposób trafiłem na forum. Pozdrawiam
gtifan Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych wzbudzających zazdrość u sąsiadów autem w pianie Mających więcej MF w garażu niż w całym domu. Mam nadzieję, że Was nie spotkam na światłach w aucie bardziej czystm od mojego
Rekomendowane odpowiedzi