mircoslaw Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Witam wszystkich, od pewnego czasu interesuje się detailingiem az wkoncu zarejestrowalem sie na tym forum, na chwile obecna biore sie do czytania i zdobywania wiedzy zeby efekty byly jeszcze lepsze niz dotychczas, a z czasem zapewne i moje dziela sie tez tu pojawia, pozdrawiam
radziu797 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Cześć Wszystkim, Radek z tej strony. Na wasze forum trafiłem przypadkiem i to był strzał w 10! Forum pierwsza klasa, fachowa pomoc i przyjemny klimat. Również jak większość z Was kocham czyścić samochody w domu, sprawia mi to dużo frajdy i czystej przyjemności. Relaksuje się przy tym po prostu:). Nie znoszę brudu itp. Auto musi lśnić co najmniej na przyzwoitym poziomie. Nie mówię o woskowaniu co jeden dzień ale umyte i odkurzone to podstawa. Aktualnie pracuje nad swoim nowym nabytkiem, to seicento 1.1 , 2001 r. nabyte z firmy - stan? tragedia wizualnie i w środku ale pomału finiszuje:) i auto nabiera swojej prezencji:D. Dlatego też szukałem różnych tematów i trafiłem na wasze forum. Mam parę pytań szczególnie o regenerację lakieru bo jest w średnim stanie ale to potem, jak nie znajdę na szukajcie to popytam:). Pozdrawiam Serdecznie Radek!
MMG Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam wszystkich, z przyjemnością dołączam do forum, pierwsze próby z polerką już mam za sobą Pozdrawiam serdecznie wszystkich dbających o swoje wozy
W1Michal Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Wotam miłosników detailingu mam nadzieje że z Waszą pomocą doprowadze auto do idealnego połysku
brtl Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 witam, chetnie naucze sie czegos nowego
larix Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam forum na które wpadłem przez przypadek a najciekawsze do tej pory.
Ober Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam wszystkich wpadłem na forum bo widze ze tutaj mozna znaleść wszytsko na temat choroby jaka nazywa sie kosmetyka aut:) pozdrawiam
yaroa3 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich
dejocik Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam i pozdrawiam z Bydgoszczy
matetute Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Siema witam wszystkich auto-detailing-owców
Brunon Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam wszystkich!! mam nadzieje, że niedługo pochwale się pierwszymi pracami
staniu Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam wszystkich jestem nowy i liczę że znajdę tu wiele ciekawych tematów pozdrawiam
atezor Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam wszystkich zakochanych w swoich autach
wyrzynacz Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam. Jestem nowym użytkownikiem na tym forum . Gorąco pozdrawiam.
Salerin Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Hej, jestem nowym użytkownikiem. Jak mogę dodać nowy temat??? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi