pdejko Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam. Detailingu nie uprawiam (nie mam cierpliwości i jakoś szkoda mi kasy na drogie kosmetyki), aczkolwiek fascynuje mnie to co robicie tutaj. No i można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy na dotyczących pielęgnacji auta. Także nic mądrego to tu raczej nie wniosę, za to na pewno coś uda mi się wynieść.
zaRrubin Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam wszystkich!pozdrawiam ZaRrubin
darfe Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam Wszystkich. Forum czytam już od jakiegoś czasu i muszę przyznać, ze bardzo wiele już się od Was nauczyłem. Zawsze lubiłem czyścić samochody i sprawia mi to ogromną przyjemność, ale niestety nie robiłem tego ze sztuką detalingu. Od 5lat jak zdałem prawko i miałem swoje auta to w sród sąsiadów mam opinię świra bo ciągle siedzę przy aucie i coś pucuje. Moja rodzina nie chce ze mną jeździć moim samochodem bo są za bardzo zestresowani, że coś pobrudzą Przynajmniej jest porządek
voodi22 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 witam wszystkich mam na imię Krzysztof
Karol_Szczecin Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam wszystkich Na forum zaglądam już od dłuższego czasu, jednak wreszcie postanowiłem się zarejestrować Swoją przygodę z detailingiem dopiero rozpoczynam, dlatego raczej będę należeć do grupy pytających, niż odpowiadających (bynajmniej na początku ). Pozdrawiam
DawPi Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam Wszystkich.Forum czytam już od jakiegoś czasu i muszę przyznać, ze bardzo wiele już się od Was nauczyłem. Zawsze lubiłem czyścić samochody i sprawia mi to ogromną przyjemność, ale niestety nie robiłem tego ze sztuką detalingu. Od 5lat jak zdałem prawko i miałem swoje auta to w sród sąsiadów mam opinię świra bo ciągle siedzę przy aucie i coś pucuje. Moja rodzina nie chce ze mną jeździć moim samochodem bo są za bardzo zestresowani, że coś pobrudzą Przynajmniej jest porządek Hah, witaj w klubie!
Mylffon Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam! Jestem taki jak Wy wszyscy czyli mam świra na punkcie czyszczenia i pucowania cały czas zbieram doświadczenie, i mam nadzieję, że na tym forum dowiem się jeszcze więcej
zyga997 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, mam na imię Andrzej:) moje autko to Bmw e46. Mam nadzieję, że trochę się nauczę jak dbać o moje autko z tego forum:) pozdrawiam
Stawu Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam mam na imię Łukasz jestem ze szczecina jezdzę Fiatem Cinquecento 1,2 8V mam nadzieje że zadbam o niego tak jak wy dbacie o swoje autka
mico102 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Cześć, nazywam się Michał i chciałbym się od Was nauczyć, jak mógłbym zadbać o swoją Astrę G
vitoma Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam serdecznie, nazywam sie Piotr. Zabawe z detailingiem rozpoczałem ok 1.5 roku temu, teraz mam juz troche kosmetyków i wiedzy.
Poper23 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 Hello mam na imię Mateusz, dołączyłem tutaj bo "zabawa" przy aucie mnie uspokaja, odpręża i sprawia przyjemność tak na poważnie zacząłem się tym interesować w te wakacje i bardzo mi się spodobało . A forum traktuje jako super kopalnię wiedzy do wykorzystania i ewentualnego podzielenia się swoimi efektami pracy w przyszłości Pozdrawiam
bizislawek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 witam, wiem duzo;) ale jeszcze wiecej sie moge nauczyc, pzdr
dorian Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam wszystkich. Świetne forum! Mam nadzieję znaleźć tu wszystko, co pozwoli mi doprowadzić swoje auto do porządku!
malony Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Hej witam wszystkim mam na imie rafal i zaczynam swoja przygode co do dbania o samochod,troche czasu czytalem ale to nie wystarcza
fipa Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam, szukam info, duzo czytam malo pisze ;] pozdrawiam
kruhy Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam wszystkich ! Mam na imię Damian... mieszkam w Bydgoszczy. Odkąd pamiętam uwielbiałem pielęgnować swoje auta ... jednak po lekturze tego forum widzę ile błędów popełniałem.
kubexx Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam, piorę sporadycznie tapicerki aut, po przeczytaniu wielu postów na tym forum będę to robił lepiej ;-)
ATi Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam. Mam na imię Artur, mieszkam w Żorach. Trafiłem na to forum szukając dobrych środków do CarDetalingu. Zaglądam tu od ok. miesiąca i wreszcie postanowiłem się zarejestrować.
Rekomendowane odpowiedzi