jozek Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2011 Witam szanowne grono entuzjastów detailingu. Pochodzę i mieszkam w krakowie i interesuję się francuską motoryzacją lat 80tych. Właśnie idzie do mnie pierwsza polerka i kompletuje zestaw do pierwszej korekty lakieru.
wojtas88 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Witam Wszystkich Forumowiczów!
g.pajak Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Witam Wszystkich, Czytam was już od dawna, ale piszę pierwszy raz. Do usłyszenia...
TMS Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2011 Witam. O detailingu nie wiem nic chodź czytam forum już dłuższy czas. Może w końcu połapie co do czego
KamillPro Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Witać! Bydgoszcz się kłania Wam !
Altay Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2011 Witam wszystkich Na forum trafilem przypadkowo, ale bardzo mi sie tu podoba, przegladalem jako niezarejestrowany uzytkownic przez pewien czas i zdazylem sie sporo dowiedziec, jak tak dalej pojdzie to moze kiedys bede mogl zaprezentowac swoja prace w odpowiednim dziale PS Przepraszam za brak polskich znakow, jestem za granica Pozdrawiam !
egpaulus Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam wszystkich - mam nadzieje, że znajdę tu pomoc w kilku kwestiach
KaZ102 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam gorąco miłośników detailingu
mar3 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam wszystkich, szukając nowego wosku trafiłem na to forum szczerze - myślałem, że kupię jakiś nowy wynalazek Turtle wax'a ... a tu wygląda na to, że nic z tego
Rico Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam,na forum zaglądam od dłuższego czasu,a teraz będe już jako legalnie zarejestrowany użytkownik
Pirania Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam Wszystkich Prawie wita się z nami zima, więc w garażu więcej czasu będzie można spędzić wieczorami. Śledzę forum od jakiegoś czasu ale teraz czas zmienić się z obserwatora w uczestnika.
SlineR Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 witam wszystkich forumowiczów cieszę się ze na Was trafiłem poszukująć potrzebnych mi informacji. mam nadzieje wiele sie od Was nauczyc na temat pozdrawiam Rafał
Bisu Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam. Na forum siedzę od dawna, witam się bo hihi ... muszę. A trafiłem z miłości do motoryzacji, a zarazem dbania, pieszczenia ... autek .
huling Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam. Trafiłem na to forum dziąki chłopakom z Rise And Shine. Zaglądam tu prawie od miesiąca i wreszcie postanowiłem się zarejestrować.
Rekomendowane odpowiedzi