Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono entuzjastów detailingu. Pochodzę i mieszkam w krakowie i interesuję się francuską motoryzacją lat 80tych. Właśnie idzie do mnie pierwsza polerka i kompletuje zestaw do pierwszej korekty lakieru.

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Na forum trafilem przypadkowo, ale bardzo mi sie tu podoba, przegladalem jako niezarejestrowany uzytkownic przez pewien czas i zdazylem sie sporo dowiedziec, jak tak dalej pojdzie to moze kiedys bede mogl zaprezentowac swoja prace w odpowiednim dziale :)

PS Przepraszam za brak polskich znakow, jestem za granica

Pozdrawiam !

Opublikowano

Witam wszystkich, szukając nowego wosku trafiłem na to forum :)

szczerze - myślałem, że kupię jakiś nowy wynalazek Turtle wax'a ... a tu wygląda na to, że nic z tego :P

Opublikowano

Witam,na forum zaglądam od dłuższego czasu,a teraz będe już jako legalnie zarejestrowany użytkownik 8-)

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Prawie wita się z nami zima, więc w garażu więcej czasu będzie można spędzić wieczorami. Śledzę forum od jakiegoś czasu ale teraz czas zmienić się z obserwatora w uczestnika.

Opublikowano

witam wszystkich forumowiczów :) cieszę się ze na Was trafiłem poszukująć potrzebnych mi informacji. mam nadzieje wiele sie od Was nauczyc na temat :ad: pozdrawiam Rafał

Opublikowano

Witam. Na forum siedzę od dawna, witam się bo hihi :D ... muszę. A trafiłem z miłości do motoryzacji, a zarazem dbania, pieszczenia :kox: ... autek :P .

Opublikowano

Witam. Trafiłem na to forum dziąki chłopakom z Rise And Shine. Zaglądam tu prawie od miesiąca i wreszcie postanowiłem się zarejestrować.