Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Trafiłem tutaj po przejrzeniu fotek spektakularnej reinkarnacji pewnego poloneza :)

Mam nadzieję, że znajdę dużoo ciekawych informacji. Szczerze przyda się mojej furce trochę blasku.

Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników

Opublikowano

Witam wszystkich, jutro staję się posiadaczem samochodu i chce o niego dobrze zadbać by mi służył i dobrze wyglądał przez lata:)

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem niesamowicie zaskoczony (pozytywnie) tym, że takie forum istnieje i ma tylu użytkowników!

Mam nadzieję wiele się tutaj nauczyć i brać czynny udział w życiu forum.

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Damian i mam 24 lata, od około 14 lat zajmuję się pielęgnacją aut. Zawsze myślałem, że do tego służy jedynie Plak, wosk Sonaxa i stare szmaty :oops: Jak widać myliłem się i właśnie nadrabiam swoją wiedzę w zakresie detailingu. Mam czarny lakier więc mam sporo do pracy.

Pozdrawiam Damian

Opublikowano

Witam mam na imię Adam. Od 3 lat jestem posiadaczem astry F sedan o kolorze ciemna zieleń. Z detailingiem dopiero zaczynam, mam nadzieję że się sporo nauczę dzięki tego forum. :)

Opublikowano

Witam, już pare razy zaglądałem na to forum w poszukiwaniu informacji, ale się zaraziłem tematem detailingu więc postanowiłem się zarejestrować i pozostać na dłużej :)

Opublikowano

No to pora na mnie. Mam na imię Michał. Za niecałe dwa tygodnie odbieram auto, wypadałoby odpowiednio o nie zadbać od samego początku. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą mi się to uda.

Pozdrawiam

Opublikowano

Po kilku dniach czytanie forum, nadszedł czas aby się oficjalnie zarejestrować no i przywitać. Jestem Grzesiek i przygodę czas zacząć :)