emmess Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Witam, Trafiłem tutaj po przejrzeniu fotek spektakularnej reinkarnacji pewnego poloneza Mam nadzieję, że znajdę dużoo ciekawych informacji. Szczerze przyda się mojej furce trochę blasku. Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników
Octavian Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów!
Luuukasz Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Czas i na moje powitanie, dziś zakupiłem nowa tapicerkę do mojego samochodu i czas o nią zadbać. Pozdrawiam wszystkich.
tasior_krk Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Witam wszystkich. Znalazłem forum dla siebie
kristofeno Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Witam Polerantów!!! Sam nim jestem przez ten czarny perłowy lakier na moim mondku
Daxxx Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Witam wszystkich, jutro staję się posiadaczem samochodu i chce o niego dobrze zadbać by mi służył i dobrze wyglądał przez lata:)
jedermann Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2011 Witam wszystkich, Jestem niesamowicie zaskoczony (pozytywnie) tym, że takie forum istnieje i ma tylu użytkowników! Mam nadzieję wiele się tutaj nauczyć i brać czynny udział w życiu forum.
tomek33 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Witam i pozdrawiam, wszystkich. Mam nadzieję że uda mi się zreanimować moje auto dzięki poradom i pomocy z tego forum.
Big_Domm Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Witam nazywam sie Dominik mam 15 lat i detailing traktuje jako hobby.
Nelson Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Witam, Mam na imię Damian i mam 24 lata, od około 14 lat zajmuję się pielęgnacją aut. Zawsze myślałem, że do tego służy jedynie Plak, wosk Sonaxa i stare szmaty Jak widać myliłem się i właśnie nadrabiam swoją wiedzę w zakresie detailingu. Mam czarny lakier więc mam sporo do pracy. Pozdrawiam Damian
skania Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Witam mam na imię Adam. Od 3 lat jestem posiadaczem astry F sedan o kolorze ciemna zieleń. Z detailingiem dopiero zaczynam, mam nadzieję że się sporo nauczę dzięki tego forum.
shine Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Witam, już pare razy zaglądałem na to forum w poszukiwaniu informacji, ale się zaraziłem tematem detailingu więc postanowiłem się zarejestrować i pozostać na dłużej
browar Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Cześć, Każdy kiedyś zaczynał, więc i ja zaczynam... Dzięki za wszystko z góry.
goodi Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 No to pora na mnie. Mam na imię Michał. Za niecałe dwa tygodnie odbieram auto, wypadałoby odpowiednio o nie zadbać od samego początku. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą mi się to uda. Pozdrawiam
javelin Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Po kilku dniach czytanie forum, nadszedł czas aby się oficjalnie zarejestrować no i przywitać. Jestem Grzesiek i przygodę czas zacząć
em3000 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Witam się z wszystkimi w sumie witającymi...
GPR Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Witam wszystkich serdecznie!
ralph03 Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Witam wszystkim. Ja chyba też się zaraziłem dopieszczaniem samochodu
ProfSerwis Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Witam wszystkich, jestem Kamil mam 19 lat. Zajmuje sie od dłuzszego czasu lakiernictwem samochodwym jak i detalingiem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi