Moralez Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Witam wszystkich, po czytaniu od paru miesięcy forum, czas zacząc się udziela. Witam serdecznie dettalingiem zajmuje sie od 5 lat i działam w Lubinie
mareq181992 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Witam ! Chciałbym odmłodzić moje autko , kolega polecił mi tą stronę .
Rogoble Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 Witam, zapaleńców, chwilę jestem na forum i czytam czytam czytam i się dziwię że takich rzeczy nie wiedziałem rok wcześniej, ot człowiek całe życie się uczy, jak się tak oczytam i zrobię się mądrzejszy moja Octavianka nabierze blassssssssssku ;]
german Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Także witam wszystkich , jakby ktoś z Wawy miał czas i ochotę pokazać podstawy detailingu to proszę o kontakt -chętnie się czegoś nauczę w zamian oferuję swoję 2 ręce do pomocy i chęć pracy pozdrawiam
kulig007 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Witam wszystkich świrów detailingu Na forum oczywiście mam nadzieję, że podszkolę się w owym temacie A obszerne testy pozwolą dobrać konkretne produkty. Pozdrówki
wolfenstein Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 Witam wszystkich ! Jestem z Ząbek k. Warszawy. Na ten czas autodetailingu tylko "liznąłęm". Z góry dzięki za pomoc, bo pewnie będę miał nie jedno pytanie, zwłaszcza na początku użytkowania forum. Pozdrawiam
vako Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Witam Wszystkich ..przydałby się pełen dostęp:)
DawPi Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Witam, kosmetyką interesuję się (choć to za dużo powiedziane - na razie czytam) od ... wczoraj.. Tak tak, wkurzyłem się po umyciu auta, szybek, a mimo to wyglądał koszmarnie - mazie, plamki etc. Więc podjąłem męską decyzję i postanawiam doprowadzić go do ładu i składu. Jeszcze raz witam!
canta8 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Ja równiez z przyjemnością witam wszystkich na Forum. Potężna dawka wiedzy z dziedziny wydawałoby sie tak prostej jak świecące auto. Swiecące do czasu Kiedy zacząłem zgłębiac problem ,czytać obecnych tu fachowców doszedłem do wniosku,że wiem, iż nic nie wiedziałem .Mam ambicję przeczytac wszystko na Forum Jak najwiekszego i najtrwalszego blasku Waszych autek życzę!!!!!!
wini Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Witam wszystkich. Zalogowany jest już od dłuższego czasu, na początku czytałem teraz bede mial kilka pytań mam 4 samochody do ogarnięcia w domu: 2X Pegeuot 406 jeden 1996 drugi 2001. 2x Ford Mondeo, jeden z 2002r z pakietem od ST i z 18"kołami (mój), drugi kombi z 2005r. Na początek bede chciał ogarnąć je zewnątrz i bede potrzeował jakiegos zestawu ale to w odpowiednim dziale. Pozdrawiam wszystkich
tukolarz Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Witam wszystkich. Jak większość osób przede mną już od jakiegoś czasu śledzę forum. Na razie troszeczkę już poczytałem. Pewne zakupy już porobiłem, i troszeczkę już sam testuję... ale czeka mnie jeszcze długa droga. Pozdro
Maverick86 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 witam wszystkich, nie mam zadnego doświadczenia w detalingu ale chciałbym zacząć tą przygodę. Moim królikiem doświadczalnym będzie moje własne bmw e34 (srebrne)
darjan Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Witam wszystkich ,niech blask lśniących aut bedzie z wami
darios61 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów zakręconych na punkcie ładnego wyglądu auta.
89matthew89 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witam wszystkich "detailing naprawdę wciąga"
bili20@o2.pl Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witam wszystkich, którzy tak samo jak ja uwielbiają blask nawoskowanego lakieru
viviusek Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witam wszystkich czytam od jakiegoś czasu to forum i chcę zacząć pracę upiększające moje autko kupiłem mały zestaw kosmetyków i wydaje mi się, że wciągnie mnie to strasznie
aronov Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witajcie - Nie wszystko wosk co się świeci Zaczynam przygodę. Pozdrawiam
Czarek89 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 "Witam Was Ciule" jak to zwykł mawiać pewien Niemiecki świecki staruszek. Ostatnimi czasy, jak to pięknie ujął jeden z użytkowników, zostałem zarażony "wirusem" przez mojego kolegę i w ten oto sposób trafiłem na ów forum. Raduje się wielce widząc tylu znawców, zapaleńców i ludzi z doświadczeniem, a także takie kompendium wiedzy na temat autodetailingu w tym jednym miejscu. Wierzę że dzięki informacją zawartym tutaj oraz Waszą pomocą uda mi się poszerzyć (znikomą, póki co) wiedzę i co za tym idzie doświadczenia w autodetailingu. Tak więc nie ma co zasypywać przysłowiowych gruszek w popiele, a czas brać się do pracy... Pozdrawiam Wszystkich Czarek
sleeper7 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Witam serdecznie. Myślałem, że dbam o swój samochód ale po tym co tu zobaczyłem stwierdzam, że nie robię prawie nic... Czas to zmienić. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi