Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie! Postanowiłem do Was dołączyć z dwóch powodów....Po pierwsze jestem fanem samochodów i lubię o nie dbać... Po drugie na jednym samochodzie mam wyjątkowo miękki lakier dlatego sprawdzam/szukam możliwości przedłużenia jego żywota. To jednak temat na posta w innym dziale, nie długo opiszę całą sprawę.

Opublikowano

Witam wszystkich

Gratuluję wspaniałego forum, które w tak profesjonalny sposób traktuje o kompleksowej kosmetyce samochodów. Jestem pod wrazeniem ogromu wiedzy tutaj dostępnej.

Opublikowano

Witam. Na forum jako czytelnik jestem juz od paru miesiecy teraz postanowiłem wziac bardziej aktywnie udział w jego zyciu ;) Witam wszystkich serdecznie

Opublikowano

Cześć mam na imie Witek.Mieszkam w Piasecznie.Dzięki Waszemu forum,chciałbym doprowadzić swój nowy nabytek do kultury no i oczywiście następne też.Pozdrawiam wszystkich. :roll:

Opublikowano

witam, jestem Bartek ze śląska, przeglądam forum od dłuższego czasu i mam zamiar do wiosny dowiedziec sie jak najwiecej i rozpoczac samemu zabawe z lakierem. przed domem auto czarne i srebrne, także bedzie i trudno, i niewdzięcznie ;) pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich, trafiłem na forum w poszukiwaniu rad na temat polerowania, woskowania i robienia zaprawek, mam nadzieję że ta skarbnica wieddzy mi pomoże ;)

Opublikowano

Witam wszystkich czarodziei :) Od dłuższego czasu czytam forum i powiem sam zaraziłem się tym wszystkim i w miarę możliwości będę chciał robić takie cuda na swoim samochodzie a być może i nie tylko bo nie powiem zacząłem się tym naprawdę interesować.

Opublikowano

Siemanko! Do tej pory tylko czytałem i śliniłem się na zdjęcia na forum.. Teraz spróbuję odmłodzić moje autko. Mam nadzieję, że pomożecie! :)