marianboio Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Witam chyba połknąłem bakcyla pozdrawiam
stfpl Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Cześć wszystkim, wpadłem tu z clubowego forum po tym jak zapytałem o szybki środek do czyszczenia i woskowania w JEDNYM... po postudiowaniu pary tematów wydaje mnie się że to nieosiągalna utopia Co wcale niczego złego nie zapowiada:) pozdrawiam wszystkich!
grzechu_S Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Witam Wszytskich, mam na imię Grzesiek, od dłuzszego czasu śledze forum i nadszedł czas, aby sie zarejestrować. Pozdrawiam
starzyna Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Witam wszystkich! Mam na imię Marek i podobnie jak kuflik jestem klubowiczem astra-g.pl .... pora odczarować moją padlinę
solarzmr Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Witam wszystkich, trafiłem tutaj szukając porad jak zadbać o lakier w mojej Lancii i dopiero teraz zobaczyłem jak mało o tym wiem. Jestem klubowiczem Lancia Klub Polska i twórcą strony o Lancii, także jeśli są tu inni miłośnicy makaronów to pozdrawiam i zapraszam do poczytania
Writer Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Witam wszystkich, myślę że znajdę tu sposób by uchronić swoje polo przed kolejnymi wyżerami spowodowanymi przez ptaki...
soll Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Witam wszystkich, trafiłem tutaj z forum fabiaclub.pl. Pozdrawiam i do wyczyszczenia, soll
pstafecki Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 witam wszystkich. trafiłem tutaj po paru latach oglądania detailingworld.com troche namęczyłem się z rejestracją ale nareszcie jestem. pozdrawiam maniaków czystych aut!
kriss17071989 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów!!
blaha Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Cześć, nazywam się Michał i od jakiegoś czasu "wchodzę" w świat detailingu. Mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę!
namnie Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Witam wszystkich. Forum polecił ukochany wujo, gdzieś tu można znaleźć jego r32. Zamierzam mu dorównać. Wpierw jednak nabiorę trochę wiedzy i wprawy. TEEHEE
marek_rd Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Witam wszytskich i pozdrawiam z Wałbrzycha.
kuba!!! Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Kuba i na forum znalazłem się całkowicie przypadkiem szukając na google jakiegoś info o kosmetykach samochodowych. Poczytałem trochę forum, zobaczyłem efekty waszej pracy z samochodami i byłem pod wrażeniem. Po kilku dniach stwierdziłem że też chcę mieć taki lśniący samochód i liczę w związku z tym na waszą pomoc ponieważ jak na razie w temacie autodetalingu (chyba tak to sie pisze i nazywa ) jestem za cienki. Pozdrawiam Kuba
Rekomendowane odpowiedzi