Endi Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Witam wszystkich! Forum jest mega pomocne dla tych którzy kochają motoryzację. Pewnie miło spędzę tutaj sporo czasu! Pozdrawiam
marcin9913 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Witam Wszystkich maniaków Auto Detailingu! Jestem Tu nowy, dużo czytałem i wciągnęło mnie na maxa... właśnie dostałem pierwszą paczuszkę z profi kosmetykami Pozdrawiam
slawciu323 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Witam. Czytam forum od jakiegoś początku tego roku marzec chyba. a dziś wkońcu sie zalogowalem:) pozdrawiam .
pawel44a Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przeglądam forum i liczę na pomoc w niektórych sprawach, ale sam też postaram się pomóc bo czyszczeniem i całą resztą zajmuje się w końcu i z przyjemności i zawodowo
_arek_ Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 siemka wszystkim, mam na imie Arek. Zawsze lubiłem sie pobawic przy mojej vectrze zeby wygladala schludnie i czyto ale ograniczalo sie to do umycia i plaka na kokpit nie mialem pojecia ze mozna robic takie dziela sztuki Wczoraj kilka godz studiowalem forum i wiem ze tez musze sprobowac
hexman Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Witam! Od jakiegoś czasu interesuje mnie tematyka forum, ale moje pojęcie na ten temat było niewielkie. Zaczynam kompletować wiedzę i kosmetyki, żeby na wiosnę "pojechać po całości" z moim audikiem.
snakeskin Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Witam wszystkich. Zaczynałem jak miałem pewnie jakieś 10 lat od mycia samochodu ojca za parę złotych na lody i oranżadę. Już wtedy były jakieś tam woski, którymi trzeba się było długo namordować. Generalnie dbanie o wygląd samochodu pozostał do dziś, a że psychicznie odpoczywam przy takiej robocie, to zwyczajnie stanowi to dla mnie przyjemność. Jakieś 4 lata temu pierwszy raz zetknąłem się z kosmetykami Mequiar's a dziś widzę, że jest tego od groma... Poczytałem troszkę forum i skończyło się tym, że padła decyzja o zakupieniu maszyny i brakujących kosmetyków. Z racji tego, że mam bardzo małą wiedzę praktyczną i trochę większą teoretyczną, to pewnie raczej na dłużej pozostanę tylko czytającym. pozdrawiam
Inteligent Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Witam forumowiczów, Nabyłem niedawno nowy samochód i zapałałem chęcią do bardziej świadomego działania w celu ochrony lakieru. Ciekawe na ile mi tego zapału wystarczy?
fenio Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Jako nowy użytkownik forum, witam wszystkich
Jaząbek Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Witam kolegów, ostatnio mam zapał do oszczędzania i kupiłem sobie skarbonkę, zapał do oszczędności połączyłem z hobby i dlatego mam Jaguar Daimler 4.0 V8 X308 wersja LONG. Auto trzeba dopieścić i dlatego skorzystam z rad kolegów.
marcing1 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 witam wszystkich forumowiczów
pawpli Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Witam wszystkich użytkowników forum Tak jak wspomniał snakeskin dopieszczanie auta również i dla mnie jest formą odpoczynku oraz satysfakcji, której życzę wszystkim użytkownikom niniejszego forum
Piaścik Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Witam Pooglądałem relacji, poczytałem, chyba się wciągam
Rekomendowane odpowiedzi