remik07 Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 witam wszystkich i pozdrawiam
jamesblomb Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Witam serdecznie i pozdrawiam użytkowników forum.
mmarekki Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 powitać was tu zgromadzonych!
Carire Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 witam nazywam sie MAciek i jestem z Suchej
belineek Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam:)
Coval Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Witam Wszystkich Jestem z tych co nie wiedzieli co czynią (myjnia automat, chemia z marketu), aż przypadkowo znalazłem to forum. Żałuje, że nie trafiłem tutaj wcześniej. Przygotowuję się do pierwszej korekty więc nie marnuje czasu i zagłębiam się w lekturę forum. Pozdrawiam
iwadar Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam. Darek
jmr Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Witam wszystki. Mariusz z Wrocławia
Dee Jay Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Witam wszystkich Jestem z Tarnobrzega i jak do tej pory myślałem że auto myje jak należy ale już po krótkiej lekturze forum widzę jak bardzo się myliłem. Mam nadzieje że nie zanudzę was pytaniami jakie mam do was. Pozdrawiam
Hymen Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Witam wszystkich nazywam się Sebastian i chciałbym nauczyć się od was tego i owego na temat detailingu
patrizio1985 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Witam, z tej strony Patryk. Od dawna interesuję się tymi tematami, żona zawsze mi mówi że jestem zbyt pedantyczny jeśli chodzi o auto, ale cieszę się że znalazłem ludzi mojego pokroju. Pozdrawiam wszystkich.
tukan Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 witam wszystkich i pozdrawiam z krakowa Łukasz
_JFK_ Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Witam. Póki co powoli ogarniam temat i kompletuję niezbędne kosmetyki.
Jawor83 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Witam Właścicieli zadbanych aut
jarrypl Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Witam! Mam nadzieję na pomoc w poprawieniu wyglądu mojego Tourana
Rekomendowane odpowiedzi