Podgórsk.i Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Witam Wszystkich Serdecznie ! Parę razy zagladalem na forum bez rejestracji, co postanowilem zmienic i oficjalnie zostac czlonkiem tej Spolecznosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabeelek Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty1989 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Siema wszystkim, nazywam się Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichaczu Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Może krótko i na temat - Czołem wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edmun Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Witam wszystkich. Długo się wzbraniałem, żeby w ogóle tutaj zajrzeć. Oj długo. Wynika to z faktu, że wiele razy polecano mi zajrzeć, a ja zawsze się wzbraniałem, bo nie ukrywam że portfel to nie fabryka pieniędzy, a im więcej się dowiem i doczytam, tym kurcze bardziej będzie mnie to po kieszeni bolało. Jeśli chodzi o historię, odkąd posiadam auto z "ładnym" lakierem i trafiłem na fora poświęcone typowo "danej marce" tak dotarło do mnie dlaczego poprzednie auto miało kalejdoskop na masce i dlaczego musiałem je "szorować" z brudu co dwa dni. Przy tym myję ręcznie, na automatyczne nigdy więcej już nie pojadę choćby nie wiadomo jakby się chwalili, że ich "nie rysuje". Tak wiem - pisać na forum o detailingu o automatycznych myjniach to tak nie wypada Ale - o ile jeszcze rok temu swojego potwora myłem raz na tydzień, tak od niedawna zauważyłem, że tylko na szybko szamponem i myjką myję raz na 2 tygodnie a porządne mycie od biedy mam raz na pół roku (jak pogoda pozwoli bo niestety garaże w UK rzadko służą na "samochody"). I niestety - zauważyłem też, że kosmetyki które kupuję - są coraz droższe i droższe, choć wciąż ułamek ceny jaką płaci się za "porządne kosmetyki". I tak dochodzę powoli do wniosku, że nie wiem czy taniej nie wyjdzie mnie z jakąś powłoką na aucie (tylko ten koszt na raz dobija) zamiast co tydzień zużywać mniejsze kwoty na szybkie mycia. Ale - witam, mam nadzieję że znajdę jakieś optymalne dla siebie rozwiązanie i obym kurcze nie wsiąkł w wydatki na wygląd jak zobaczę co proponujecie i co polecacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neolux Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Witam wszystkich. Forum przeglądam już kilka dobrych lat, amatorski auto detailing zacząłem od ręcznej "korekty" mojego poprzedniego auta. Mam nadzieję, że dzięki rejestracji będzie mi łatwiej ogarnąć ewentualne problemy przy pracy nad obecnym samochodem. A kto wie może sam będę mógł komuś pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Witam wszystkich Przewaliłem tony tematów na forum ale dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash_Kon Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Hej, nowy na forum. Dziękuje społeczności za tyle ciekawych wątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Witajcie. Jestem świeżo upieczonym amatorem cardetalingu. O ile tak to można nazwać :). Dziś się witam, a jestem już po jednej małej polerce lakieru na moim volvo s60. Kolor srebrny, ale efekt wow jest (może to dlatego, że miałem meeega zapuszczony lakier);p. Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujaSzymon Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Witam serdecznie. Jestem amatorem jeśli chodzi o czyszczenie auta.Lubie to robić.Zaopatrzyłem się w zestaw kosmetyków do auta,i znalazłem stare w piwnicy. Poczytam trochę,powiem co mam i zadam pytanie jeśli będę miał wątpliwości. A już kilka mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nakadia Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Cześć Wypadałoby dodać parę słów o sobie: jestem pasjonatką motoryzacji, za niedługo (oby) pani elektro-mechanik nadeszła pora na konkretne zapoznanie się z kosmetyką aut więc trafiłam tutaj Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas93 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Witam, Niedlugo ruszam z astra III mam nadzieje, ze pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus258 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Witam wszystkich, Dzięki różnym wątkom na forum udało mi się skompletować i zamówić pierwszy zestaw. Mam nadzieje na dalsze rozwiewanie moich problemów podczas walki z doprowadzeniem auta do dobrego wyglądu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carsan Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Witam wszystkich forumowiczów Szukamy doświadczonych osób znających się na Auto Pielęgnacji i Auto Detailingu. Szczegóły na naszej stronie http://carsan.pl/oferty-pracy-myjnia-reczna-auto-detailing-dealerzy-warszawa/ lub pod telefonem 600268425. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackfun Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Witam wszystkich. Forum czytam od jakiegoś czasu, ale zarejestrowałem się niedawno. Wkurza mnie to forum, bo im dłużej je czytam tym więcej rzeczy kupuję, albo przynajmniej chcę kupić i prędzej czy później może na tym ucierpieć moje małżeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koonraadoo Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luis Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Witam Wszystkich Od jakiegoś czasu zacząłem interesować się bardziej szczegółowo tym jak auto może lepiej wyglądać i mam nadzieję że w tym miejscu dowiem się jeszcze więcej bo filmiki z youtuba nie wystarczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanddra Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Oczywiście witam wszystkich serdecznie i przyznaję się, że dopiero teraz mam czas zająć się autem jak należy. Auto od zawsze było dla mnie narzędziem do przemieszczania się od punktu A do B i musiało wrócić do punktu A bez problemu. Na kosmetykę z prawdziwego zdarzenia nie miałam zwyczajnie czasu. Myjnia, dobry szampon, czyste szyby i czasem porządek we wnętrzu i bagażniku. Ale ostatnio wreszcie mam czas, jakieś tam stare auto i chęci żeby doprowadzić to autko do stanu 'ładne'. Myślę, że po przeczytaniu rad tutaj zawartych nie będzie to strasznym problemem. Jolka Land Rover Freelander Old Catton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek21 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Witam, Dbaniem o swoje autko zainteresowałem się niedawno i dołączam do forum z nadzieją, że znajdę tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoQ Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Witam wszystkich, Dopiero zaczynam przygodę, dlatego mam nadzieję znaleźć tutaj bardzo dużo przydatnych wskazowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_78 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jushyn Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Hej, Forum zacząłem intensywnie odwiedzać od momentu kiedy w domu pojawił się nowy Focus. Chyba złapałem bakcyla, właśnie kompletuje swój pierwszy zestaw do zabawy w detailing. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper_pl Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Witam serdecznie. Autodetailingiem zająłem się (prywatnie) jakieś 6 lat temu. Zakupiłem wtedy dość spory (w moim odczuciu) zestaw Meguiars, który stosowałem na dwa auta w rodzinie (Peugeot 207 oraz Ford Focus). Dokupiłem przez ten czas jakieś 2-3 produkty (QD, Step 1 i Step 2). W związku z tym, że na tą chwilę większość kosmetyków dobiega końca, zaczerpnąłem tematu z Waszego Forum aby uzupełnić wiedzę i zapasy. Pozdrawiam Paweł Peugeot 207 Montebello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi