w.tomula Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin77 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam Wszytskich userów forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bukacz Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam wszystkich użytkowników Jestem zupełnie zielony w te klocki, ale jestem pewien, że dzięki radom znalezionym na tym forum nadam blask swemu kropkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilosbos Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Witam serdecznie szanownych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kysior Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Forum czytam od lat, ale teraz się w końcu zarejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piloti Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robesz Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam twórców, moderatorów i członków tego forum. Mam nadzieję z Waszą pomocą nie popełniać więcej kardynalnych błędów przy pielęgnacji swoich pojazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 witam, zaczynam przygodę z pucowankiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekONY Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam Wszystkich - forum śledzę od dłuższego czasu. W związku z zakupem nowego wozidła postanowiłem zadbać o nie trochę bardziej niż standardowo. Lakier White Candy na Skodzie Rapid SB. Myślę że na forum znajdę parę porad jak zadbać należycie o ten lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zader Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 czesc, zarejestrowalem sie by uczyc sie i czerpac z Waszego doswiadczenia pielegnowania auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuwamova Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacaho Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam jestem nowy liczę tu na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorian Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam! Dowiem się od was czegoś więcej w tym temacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_virus Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoniomondeas Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Witam wszystkich, czytam forum ,już od jakiegoś czasu. Korzystając z porad skompletowałem pierwszy zestaw kosmetyków i jestem zadowolony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek23 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario87 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Witam forumowiczów. Zaczynam przygodę z forum. Znalazłem sporo przydatnych informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemko27vr4 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Witam serdecznie. Z czystego zainteresowania wertuje forum. Przede mna pierwsze zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver001 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Witam i ja. Z tej strony Artur, jestem już tu od 10.2015, bardzo często anonimowo bo po prostu wchodziłem na forum po konkretną informację, którą de facto szybko znajdowałem i spadałem stąd. Jednak im dłużej jestem w temacie amatorskiego CA, tym chętnie zostaję na dłużej, aż czas było się przywitać. Co o mnie? Staram się w miarę możliwości czasowo-finansowo-warunkowych dbać o lakier perłowy mojej Alfy. Po chmurką nie jest łatwo, nie tylko w kwestii ochrony przed warunkami, ale też w kwestii mycia. Przez te ostatnie 2-3 lata uzbierał się dość nieprzeciętny zestaw, o którym mam nadzieję omówić w odpowiednim wątku. Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikoPiko Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrc Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Witam wszystkich forumowiczow i forumowiczki 😃. Trafilem do was przypadkowo i tak sie zaczytalem ze postanowilem sie zarejestrowac i czerpac dodatkową wiedze w temacie dbania o lakier i itp. Jest tu masa cennych informacji,ktore powoli bede poznawal. Dzieki wszystkim za kawał dobrej roboty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark777 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Witam Wszytkich Od jakiegoś czasu i ja zainteresowałem się autodetailingiem, a pasjonatem motoryzacji jestem od urodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspir90 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Witam wszystkich, witam Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcindna Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Witam. Jestem żółtodziobem w temacie detailingu ale zamierzam liznąć trochę tematu dzięki temu forum. Rozważm detailing jako alternatywę dla obecnej pracy zarobkowej ale do tego jeszcze długa droga. Do tego czasu będę trenował na mojej Belli 156 Sportwagon z 2001. Jest nieźle zajechana przez poprzednich właścicieli więc mam co robić. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Witam,wszystkich Witam wszystkich,ja tez moge sie pochwalic☺ 13 minut temu, Szajba napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi