tholin Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Część wszystkim forumowiczom po zakupie 2 george czas na kilka pytań:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriskula Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam wszystkich entuzjastów jak i fanatyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturpucz Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam wszystkich 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Cześć Ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadex Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 witam i pozdrawiam liczę na fachowe porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WDT Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Jestem nowym forumowiczem, który chciałby zgłębić wiedzę na temat car detailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barowy Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kw.Kamilwasilewski Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witam Wszystkich;) Szerokości życzę oraz dobrej współpracy. pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Cześć pasjonaci. Miło mi dołączyć do tak zacnego grona które wie jak powinno się traktować nasze wozidełka. Mam nadzieje że ta przygoda będzie miała odzwierciedlenie na mojej Hani "ufo" z roku 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuki88 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam szanowne grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorph Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Cześć Wszystkim, Pozdrowienia od nowicjusza. Poszukiwałem tylko informacji w sieci odnośnie wosku jaki położyć i trafiłem do was... i... właśnie się doktoryzuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroboratdi Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garreth Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Cześć, Śledzę Wasze poczynania już dłuższy czas, ale czas się w końcu przywitać:) Autko póki co katuję, ale na czymś się nauczyć trzeba. Dzięki za ogrom wiedzy i doświadczenia spisanego tu przez lata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal2482 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam. Troszeczkę poczytałem wiec pora się przywitać i brać do roboty 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damyano Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Witam forumowiczów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_ Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Witam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczkosc Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam wszystkich, forum śledzę od dawna więc postanowiłem sie w końcu zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmola Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam serdecznie wszystkich i każdego z osobna! Czytam forum od jakiegoś czasu, postanowiłem spróbować sam polerki i przy pierwszej pracy powstało kilka pytań dlatego postanowiłem się zarejestrować i prosić o pomoc w odpowiedzi na moje pytana. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo-krk Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Zaczynam zabawki zbierać i bierzemy się za robotę. Wielki podziw i szacunek za wiedzę którą przekazujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirq48 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witam.Pozdrawiam wszystkich w szczególności twórców i moderatorów tego zacnego forum--kupa dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiLordi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam wszystkich, kosmetykaaut nieraz mi już pomogła za co dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lkon Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam serdecznie, jestem nowym użytkownikiem forum, od jakiegoś czasu czytam wszelkie tematy i zbieram wiedzę(na razie teoretyczną) aby przejść do działania praktycznego Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki78 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów jak i moderatorów forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol132 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Cześć wszystkim, jestem nowy dopiero zaczynam swoją przygodę z AutoDetailingiem więc w razie czego proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnaso Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Witam wszystkich Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi