Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć pasjonaci. 

Miło mi dołączyć do tak zacnego grona które wie jak powinno się traktować nasze wozidełka. Mam nadzieje że ta przygoda będzie miała odzwierciedlenie na mojej Hani "ufo" z roku 2008.

Opublikowano

Cześć Wszystkim,

Pozdrowienia od nowicjusza.

Poszukiwałem tylko informacji w sieci odnośnie wosku jaki położyć i trafiłem do was... i... właśnie się doktoryzuję :)

Opublikowano

Cześć,

Śledzę Wasze poczynania już dłuższy czas, ale czas się w końcu przywitać:) Autko póki co katuję, ale na czymś się nauczyć trzeba. Dzięki za ogrom wiedzy i doświadczenia spisanego tu przez lata!

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich i każdego z osobna! Czytam forum od jakiegoś czasu, postanowiłem spróbować sam polerki i przy pierwszej pracy powstało kilka pytań dlatego postanowiłem się zarejestrować i prosić o pomoc w odpowiedzi na moje pytana.

Pozdrawiam ! 

Opublikowano

Witam wszystkich. Zaczynam zabawki zbierać i bierzemy się za robotę. Wielki podziw i szacunek za wiedzę którą przekazujecie.  

Opublikowano

Witam.Pozdrawiam wszystkich w szczególności twórców i moderatorów tego zacnego forum--kupa dobrej roboty.

Opublikowano

Witam serdecznie, 

jestem nowym użytkownikiem forum, od jakiegoś czasu czytam wszelkie tematy i zbieram wiedzę(na razie teoretyczną) aby przejść do działania praktycznego :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem nowy ;) dopiero zaczynam swoją przygodę z AutoDetailingiem więc w razie czego proszę o wyrozumiałość :P