neon23 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam mam na imię Mateusz prowadzę firmę sprzątająca m.in. piorę tapicerkę samochodową. Nadal pogłębiam swoja wiedzę i mam nadzieje ze mi w tym pomożecie. Pozdrawiam
Sebanek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja również witam wszystkich i pozdrawiam......... Sebanek :)
michal88 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Cześć wszystkim autodetalingowcom
Yoseph Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam wszystkich:) Dopiero zaczynam przygodę z autodetailingiem, narazie chciałbym podpatrzeć kto co stosuje, powoli skompletować wszystkie środki. Jak do tej pory dbam jak mogę o swój samochód, jednak tylko przy użyciu środków "sklepowych" Jednak zapału i cierpliwości mi nie brakuje:) Pozdrawiam Adrian
Cezary Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam nadzieję poznać Wasze rady i spostrzeżenia i sam chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam, Cezary
karol889 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam wszystki. Przeglądałem forum jako gość i znalazłem wiele ciekawych wątków. Dlatego postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam
elvis-forever Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam wszystkich serdecznie! Chciałabym podzielić się swoimi doświadczeniami w pielęgnacji samochodu, udzielić rad i zasięgnąć cennych porad. Pozdrawiam i do usłyszenia wkrótce
Grabek777 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam i pozdrawiam pozytywnie zakręconych auto maniaków
emde Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Cześć! Pora w końcu wykonać punkt regulaminowy i powitać wszystkich fascynatów auto-detailingu! Forum czytam czerpiąc wiedzę już od blisko 2 lat, zdobyłem już nieco doświadczenia, więc teraz kolej na aktywniejsze uczestnictwo w życiu forum. Pozdrawiam i uciekam do Marcin
ayrsen Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam! Póki co tylko czytam, czytam, czytam, ale może z czasem coś pokażę i zapytam... ;-)
stefan367 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam
shpyo Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witajcie, jestem posiadaczem używanego peugeota 206. Poprzedni właściciel kiepsko dbał o lakier i będę chciał go doprowadzić do porządku. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wszystkie odpowiedzi na pytania .
SHAQ Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich!!!
maniek12 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Witam wszystkich serdecznie! Na razie tylko czytam i chłonę wiedzę, ale postaram sie być aktywny, pytać i dzielić sie doświadczeniami! pozdrawiam Mariusz
Ar2r Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Witam, Kopalnia wiedzy, mam nadzieję że dzięki temu uda mi się doprowadzić autko do stanu fabrycznego Pozdr. Artur
oktopus Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Witam serdecznie, po kilku dniach czytania forum – wiem, że mało wiedziałem
badstuff Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich maniakow motoryzacji
SZyBA Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 badstuff, Witam kojarze kolege z PolskiejJAzdy i pięknych Beemeczek
Rekomendowane odpowiedzi