Momek71 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Powitać Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztanno Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam wszystkich auto maniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parano Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam! zaczynam właśnie przygodę z bardziej zaawansowaną kosmetyką, liczę na cenne źródło wiedzy w postaci tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3mik Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danonpl Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam serdecznie Daniel z krainy 44 wysp Mogę ( raczej chciał bym ) przy aucie naście godzin picować, czyścić, polerować = relax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziaauto Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanbmw Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dublet Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam Serdecznie! Pozdrawiam z Otwocka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doba Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Cześć wszystkim Miłego woskowania i jak najmniej deszczu Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1990 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Cześć Witam wszystkich użytkowników. Zaczynam swoją przygodę z detailingiem, liczę na wymianę poglądów, doświadczeń i współpracę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykraz Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo19764 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Cześć wszystkim od dłuższego czasu szukałem forum o takiej tematyce dlatego tez po znalezieniu postanowiłem dołączyć do was Koleżanki i Koledzy. Pozdrawiam Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Witam Wpadłem na forum po kilka informacji i... tak czytam i czytam o dłuższego czasu, więc czas się przywitać. Powiem tak: miałem szybki plan, ale im więcej tutaj zaglądam, tym bardziej komplikuje komplikuje. Czytać dalej będę i nie zawaham się korzystać z waszego doświadczenia i wskazówek. ZMY pozdrawia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 52 minuty temu, CoolBreeze napisał: Powiem tak: miałem szybki plan, ale im więcej tutaj zaglądam, tym bardziej komplikuje komplikuje. Bo to forum to zło. Też miałem szybki plan a skończyłem z wydatkami w okolicy 1kpln i pracą zaplanowaną na prawie tydzień urlopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 12 minut temu, sulek napisał: Bo to forum to zło. Też miałem szybki plan a skończyłem z wydatkami w okolicy 1kpln i pracą zaplanowaną na prawie tydzień urlopu Lepiej bym tego nie ujął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denever Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Witam. Niedawno zacząłem przygodę z detailingiem i postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK22 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 witam wszystkich na forum , Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodys79 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Witam wszystkich i od zaraz zabieram się do wertowania forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milena18 Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Również wszystkich witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3mik Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gams Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Po długim czasie czytania nadszedł czas na rejestrację i zalegalizowanie mojego pobytu tutaj Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekc Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Konto już dawno zarejestrowane, jednak trochę czasu zleciało aby przeczytać ważniejsze tematy na forum. Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefix Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Cześć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariocccp Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xp111 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi