paul86 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam wszystkim, jestem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBenz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Siemanko!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1984 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rek Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Cześć, jestem dłuższy czas, a wypadało by się przywitac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobilispa Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Michał, jestem świeżo upieczonym mikroprzedsiębiorcą w zakresie autokosmetyki oraz przygotowania pojazdów do sprzedaży, działam mobilnie na terenie północnej części Wielkopolski oraz stacjonarnie z siedzibą w miejscowości Szamocin. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capitalclean Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Marcin, pracuję w firmie Capital Clean zajmującej się detailingiem pojazdów działamy mobilnie na terenie południowej Polski oraz stacjonarnie z siedzibą w miejscowości Czchów. Pozdrawiam!http://www.capitalclean.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medevih Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Kultura wymaga .... Witam Wszystkich Duzo czytam, mało piszę ...bo juz chyba wszystko zostało przez Was napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPT Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zarejestrowałem się w 2015 no to czas się przywitać, CZEŚĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBORO Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Witam! widze ze wiekszosc starych uzytkownikow wchodzi tu tylko po to zeby napisac te cholerne 20 postów, zeby miec dostep do gieldy... Masakra jakas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanysxx Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enricooo Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Szajn Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam wszystkich Jestem Łukasz i chyba mam bzika na punkcie mycia i sprzątania auta. Zarejestrowałem się tu, żeby wymieniać się doświadczeniami z innymi a przede wszystkim nauczyć się jak prawidłowo dbać o czystość w aucie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar333 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novikkk Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam! od niedawna interesuje się auto kosmetyką, na forum trafiłem przypadkiem, ale widzę, że to prawdziwa skarbnica wiedzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczi Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWe38 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam i Pozdrawiam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu2 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Cześć wszystkim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.d. Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam serdecznie forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triv_addicted Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam i pozdrawiam z Sochaczewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewulek Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Cześć wszystkim! Jestem Ewka - moim oczkiem w głowie jest moja A3 . Mam nadzieję że dzięki temu forum uda mi się o nią lepiej zadbać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silut Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postscriptum Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Cześć Wszystkim! Zawitałem do Was w poszukiwaniu porad, żeby nie dać się zrobić w konia Kupiłem kilka dni temu techniczną żyletę - Peugeota 407 Coupe na którego chorowałem od wielu wielu lat. Niestety auto jest lakierniczo w bardzo słabym stanie... Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc Pozdr, Patryk z Wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartman Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam wszystkich ️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi