kamswi Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Cześć wszystkim, również od dłuższego czasu przeglądam forum. Właśnie zaczynam swoją przygodę z "kosmetyką auta" więc wypadało założyć konto i rozwiać kilka wątpliwości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart82 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 hej wszystkim... Od jakiegoś czasu działam i zaglądam na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffian Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow. Jak wiekszosc predzej tylko przegladalem Forum ale czas sie przywitac w koncu. Pozdrawiam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 ]Witam dzięki za przyjęcie do forum. Od zawsze miałem bzika na punkcie pucowania swojego pojazdu. Teraz wgłębiłem się w temat - autodetaling. Wiem już, że wiele rzeczy to robiłem byle jak. Teraz jestem po profesjonalnym(domowym) myciu auta oraz woskowaniu wg. autodetalingu. Collinite leży pięknie. O to mały efekt z przed tygodnia. 10 godzin pracy. https://drive.google.com/file/d/0B-JXYM_v1F3YZGFYM1d5NmxqRVU/view?usp=sharing Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wania Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dzień dobry, od pewnego czasu interesuję się auto detailingiem, w związku z tym postanowiłam zarejestrować się na Forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewan Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam. Czas poszerzyć swoją wiedzę ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitter11 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotraz Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Cześć. Zawodowo zajmuję się układami paliwowymi silników diesla - głównie nowoczesne układy Common Rail. Po paru latach udało się dorobić samochodów, o które warto dbać. Stąd też trafiłem na to forum w celu poszerzenia swojej wiedzy na temat tego jak dbać i wygląd auta i ogólnie zwany detailing, ponieważ - tak jak od początku swojej przygody z motoryzacją - staram się robić wszystko sam, ponieważ to lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witam wszystkich. Jestem Damian, mam 27 lat i jestem z Łodzi. Jestem maniakiem samochodowym i lubie dłubać w swoim gruzie (określenie celowe :decayed: ). Moje Audi a4b5 przeszło już pare modyfikacji ale dalej zamierzam coś w nim zmieniać. A i przy okazji przydalo by sie aby prezentowalo o wiele lepiej kilka fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleomas1 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witam, Niedlugo zaczynam zabawe z moja a3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ripper Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witam wszystkich Tak w skrócie, od jakiegoś czasu bardzo interesuje się auto-detailingiem i zamierzam związać z nim swoją przyszłość zawodową. Dlatego też będę aktywnym użytkownikiem tego forum oraz przeczytam wszystkie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeOcRoN Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witam. Mam na imię Mariusz jestem z okolic Olsztyna. Zamiłowanie do picowania auta miałem od zawsze, gdy kupiłem tylko swojego pierwszego Kadeta 15 lat temu . Aktualnie rozważam bardziej profesjonalne podejście do tematu, z wykształcenia jestem mechanikiem samochodowym, na co dzień zajmuje się silnikami diesla. Dzięki za przyjecie na forum, i dostęp do skarbnicy wiedzy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekny00 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witam i dziękuję za przyjęcie na forum. Mam nadzieję, że będziemy na długo współpracować. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadzioBejbe Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witam, Tematem detailingu interesuję się gdzieś od 4 lat gdy to kupiłem pierwszy szampon z Megsa Zarejestrowałem się dopiero teraz ale lepiej późno niż wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudeckit Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witam ...nazywam się Tom i kocham "pucować" moje auto - zauważyłem że bardzo mnie odstresowuje to po całotygodniowym trudzie pracy .....pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zagi Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Siemano, Piotrek z Łodzi, potrzebuję doprowadzić do przyzwoitego stanu lakier mojej subarki bo biedoczek dostał po klarze przez swoje 16 lat istnienia. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potenz Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Eloszka, Paweł z Bydgoszczy. Detailingiem zajmuje się od paru miesięcy, fajna sprawa. Mam nadzieje, że dużo jeszcze przede mną, pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_wwa Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Dzień dobry, dbanie o moje samochody daje mi dużo satysfakcji i zapewnia super odpoczynek od codzienności, a ponieważ lubię czyste i zadbane samochody pozwolę sobie korzystać z bogatej wiedzy użytkowników forum :-) Serdecznie pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppc Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Piotr z tej strony. Witam i pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1950M Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Witam, witam, i o stan Twej blacharki pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezy Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Cześć wszystkim, jestem Kacper, w detailingu jestem początkujący, mam nadzieję dużo się od Was nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witajcie, W detalingu jestem początkujący, jednak strasznie wciągnął mnie ten świat i wiem że tutaj znajdę potrzebną mi wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Paweł z Białegostoku. Detailingiem zajmuje pare miesięcy pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi